Det var en afklaret Direktør for FC Fredericia, Stig Pedersen, som AVISEN talte med denne morgen, da klubben havde meldt ud, at Cheftræner Jonas Dal skifter til AC Horsens. Jagten på en ny træner er i gang.

“Sådan er fodboldens verden. Når man har trænere på det niveau, så kan det ske, at de skifter klub. Vi har haft flere forskellige trænere de senere år. Jonas Dal har videreført den spillestil, som Jesper Sørensen igangsatte. Det er noget af det, vi kigger på nu, da vi gerne vil videreføre denne,” lyder det fra Stig Pedersen.

“Vi spiller attraktivt fodbold, og det forsøger vi at nuancere ved at finde en, der som sagt kan bære det videre. Det er de muliges gunst,” tilføjer han.

Det er tæt på sæsonstart, det kan næppe være et ønskescenarium det her? 

“Det er klart, at det er svært, men der er tre uger fra i dag, så jeg håber, at det går stærkt. Vi er straks gået i gang med at sondere trænerterrænet og jeg forventer, at vi har noget på plads indenfor kort tid,” siger Stig Pedersen.

Kunne I overveje en overgangsløsning?

“Vi arbejder hurtigt, men grundigt. Det er for tidligt at sige om, det bliver en overgangsløsning. Men vi ønsker helt klart, at den næste cheftræner er en, vi har i en længere periode, men vi kan ikke vide, hvor det lander. Der er flere muligheder, som vi ser det,” fortæller direktøren.

Andre klubber har hentet udenlandske trænere – ser I mod udlandet?

“Umiddelbart ikke, men jeg vil ikke udelukke noget.”

Hvad med truppen, har I den på plads – og det er vel også et arbejde, I inkluderer en træner i? 

“Ja, det er rigtigt, men vi leder pt. efter en højre back, det arbejde fortsætter naturligvis.”

Træningen overtages så af assistenttræner, Thomas Krogager Ransborg?

“Ja, han vil overtage træningen sammen med vores målmandstræner, Magic,” siger Stig Pedersen.

AC Horsens har købt Jonas Dal fri.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer