FC Fredericia ramte ikke det niveau, som har været kendetegnende for holdet i den her sæson, og da Vejle var skarpe foran mål endte hjemmeholdet med at sejre med 2-0 i Nørreskoven.

FC Fredericia skulle lørdag eftermiddag forsøge at revanchere sig efter nederlaget til Vendsyssel i tirsdags, hvor fredericianerne tabte 2-4 hjemme i egen hule og blev passeret af Viborg i tabellen.

I forhold til det opgør var kortene blandet til dagens opgør. Det var på forhånd givet, at Nicolaj Ritter ville glide ud af startopstillingen, da han blev skadet mod Vendsyssel. Derudover startede Anders Holvad og Kristian Kirkegaard ude i forhold til det opgør.

Det gav følgende opstilling:

Alexander Nybo
Jacob Buus – Erik Nissen – Christian Ege Nielsen – Mathias Johannsen
Andreas Oggesen – Victor Torp
Martin Mikkelsen – Mathias Gertsen – Agon Mucolli
Dennis Høegh

https://www.vinmedmere.dk/

Vejle kom til opgøret med et uafgjort resultat i banken mod Næstved efter en skidt præstation, og den skulle de forsøge at rette op på. Fra start blev det uden topscorer Kjartan Finnbogason, men til gengæld var den unge komet Wahid Faghir at finde på højrekanten og på venstrekanten var Agons lillebror, Abnor Mucolli.

En spiller, som FC Fredericia formentlig husker rigtig godt fra det seneste opgør mellem de to hold, er Diego Montiel. Han scorede Vejles to mål, da de vandt 2-1 på Monjsa Park, efter svenskeren blev indskiftet efter en halv time.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Fra start kom FC Fredericia med et helt andet udtryk end mod Vendsyssel. Efter seks minutter sendte Victor Torp en diagonal bold af sted mod Jacob Buus, der gik til baglinjen. Martin Mikkelsen sprang over indlægget og Gertsen var i en fri position, men han mistimede sit løb og fik ikke ram på bolden.

Et par minutter senere var det Vejles tur til at forsøge sig. Det skete, da Wahid Faghir tog bolden med ind i banen og fyrede kanonen mod med venstrebenet, men bolden sneg sig forbi Alexander Nybos mål.

Christian Ege var rykket ned i midterforsvaret. (Foto: Magnus Runge / Fredericia AVISEN)

Kampen gik derefter lidt i dødvande. Vejle forsøgte at diktere slagets gang, men FC Fredericia stod standhaftigt imod med en disciplineret organstation. Der skete derfor ikke det store indtil i det 22. minut, hvor dommer Michael Rasmussen stoppede spillet for, at spillerne kunne få en tiltrængt tår vand i varmen.

Efter 27 minutter fik Vejle et hjørnespark, hvor Alexander Nybo kom til at se mindre heldig ud. Hjørnesparket så ufarligt ud, men da Nybo ikke fik ordentligt ram på bolden, da han boksede, gik den mod bagerste stolpe. En FC’er fik headet bolden væk, og dermed blev situationen afværget.

Vejles fans fik noget at juble over kort tid før pausen. (Foto: Magnus Runge / Fredericia AVISEN)

Vejle sad på det meste af spillet, og derfor var det fortjent, at hjemmeholdet bragte sig i front i det 43. minut. FC Fredericia blev fanget i en omstilling. Christian Ege gik højt for at tage en duel, og bolden blev spillet om i tagrummet af ham. Bolden havnede hos Wahid Faghir, som trak mod feltet og efter småspil blev Abnor Mucolli spillet fri i feltet, og den yngste Mucolli-bror svigtede ikke og bragte hjemmeholdet foran 1-0, der også var stillingen ved pausen.

Ved flere lejligheder i første halvleg havde Nybo virket usikker, og i anden halvlegs indledning var han også ved at komme galt i byen, da han ville bryde en pasning i dybden. Han blev afebilet af Vejles angriber Adam Jakobsen, men han kom ud i en spids vinkel og det endte med, at Ege reddede kastanjerne ud af ilden.

Efter 57 minutter kom Erik Nissen til en skade med hovedet i en duel mod Adam Jakobsen. Det gjorde, at han måtte ud for banen for at modtage behandling og i den periode var FC Fredericia presset gevaldigt i bund. I en situation gik Mathias Johannsen hårdt til føromtalte Jakobsen inde i FC Fredericias målfelt, men dommer Michael Rasmussens fløjte forblev tavs trods kraftige protester.

Anders Holvad forsøgte at bringe ny energi på banen, da han blev sat ind. (Foto: Magnus Runge / Fredericia AVISEN)

I det 63. minut forsøgte Jonas Dal at ændre slagets gang fra sidelinjen med sin første udskiftning. Ud gik Martin Mikkelsen, og han blev erstattet af Anders Holvad, som skulle forsøge at sikre point til det fredericianske mandskab.

FC Fredericia kunne ikke komme frem til noget omkring Vejles felt, og i bestræbelserne på det blev amerikanske Steven Enna med et kvarter igen, men efterfølgende var det igen Vejle, der testede Nybo, da Wahid Faghir forsøgte sig.

FC Fredericia pressede gevaldigt på i slutfasen, men forgæves. (Foto: Magnus Runge / Fredericia AVISEN)

I slutfasen fik FC Fredericia skubbet spillet frem på Vejles banehalvdel, og det gav flere chancer. Blandt andet efter et hjørnespark var Dals mandskab ved at udligne og med tre minutter igen kastede han alt frem. Ud gik Jacob Buus og Mathias Gertsen, og ind kom Kristian Kirkegaard og Lukas Enevoldsen i en offensiv satsning, men straks blev FC straffet for det, da Vejle ramt dem i ubalance. Bolden havnede hos Leonel Montano, der sparkede bolden i mål til 2-0.

FC Fredericia forsøgte i slutminutterne at få pyntet på resultatet, men det lykkedes og det derfor med et nederlag. Dermed forbliver FC Fredericia på tredjepladsen i NordicBet Ligaen. Næste gang holdet skal i kamp er på torsdag mod Hvidovre.

Se her flere billeder:

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer