FC Fredericia var bagud mod Hobro, men efter en fornuftig afslutning på kampen endte holdet med at spille 1-1 og fik dermed det første point i 2021.

FC Fredericia skulle fredag aften forsøge at vende den negative spiral de er inde i med tre nederlag i 1. division i 2021. Det gjorde, at FC Fredericia indtog syvendepladsen forud for opgøret mod Hobro og havde et point op til den forjættede sjetteplads. Til at forsøge og vende skuden havde FC-træner Michael Hansen bænket Andreas Oggesen, Samson Iyede og Tobias Anker i forhold til det seneste opgør mod FC Helsingør. I stedet startede Mathias Johannsen, Mikkel Basse og Kristian Kirkegaard på banen, og det gav denne opstilling:

Elias Olafsson
Mikkel Knudsen – Christian Ege Nielsen – Mathias Johannsen – Nicolaj Ritter
Raphael Onyedika – Mikkel Basse
Christian Tue – Mathias Gertsen – Kristian Kirkegaard
Leonel Montano

Hobro kom til opgøret uden sejre i 2021, men i modsætning til FC Fredericia havde de fået point og netmaskerne til at blafre. Det skete blandt andet i den seneste kamp mod Fremad Amager, der endte 2-2, men det var fredericianerne der var tættest på i indledningen. Christian Tue havde blandt andet et nærgående skud, der gik lige forbi mål i kampens indledning, hvor FC Fredericia var aggressive og kom med et godt udtryk.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Som første halvleg skred frem kom Hobro bedre. Efter 27 minutter brændte det på efter en stikning, men forsøget gik forbi mål. I stedet kom Hobro foran efter 44 minutter, da Mads Hvilsom vandt en duel mod Christian Ege og fik vristet sig fri og scorede i den direkte duel mod Elias Olafsson, og dermed bragte Hobro foran 1-0, der var stillingen ved pausen.

I anden halvlegs begyndelse var der ikke tegn på, at kampbilledet ville ændre sig. FC Fredericia lavede derfor en dobbeltudskiftning efter 55 minutter. Ud gik Christian Tue og Mikkel Basse, der blev erstattet af Andreas Oggesen og Samson Iyede. Det betød, at Iyede gik på top, og det sendte Montano ud på kanten.

Med et kvarter igen kom forløsningen. Samson Iyede vandt en fysisk duel i Hobros venstre forsvarsside. Iyede fik kæmpet sig fri og fik bolden med ind i feltet og resolut fik han banket bolden ind bag Adrian Kappenberger i Hobro-målet til 1-1, men det var ikke nok for hjemmeholdet. FC Fredericia tog bolden hurtigt op til midterlinjen igen og lugtede sejren.

Da der resterede otte minutter skiftede FC Fredericia ud igen. Mathias Johannsen kunne ikke spille videre pga. en skade, som han har døjet med i starten af 2021, og ud gik også Kristian Kirkegaard. De to spillere blev erstattet af Dennis Høegh og Alexander Jensen, og det betød, at Raphael Onyedika gik ned i midterforsvaret. Netop Høegh kom i fokus fra start. Ritter brød igennem i venstre side og kom til baglinjen og lavede en aflevering ind i feltet til en fremadstormende Dennis Høegh, der ikke helt kunne komme fri, men han fik afsluttet. Skuddet blev dog blokeret ud og røg ud til hjørnespark.

Hobro var lige ved at tage alle tre point med få minutter igen. Gæsterne brød igennem i FC Fredericias venstre side og kom til baglinjen og bolden blev sendt ind foran mål, hvor en Hobro-spiller var helt blank foran mål, men Elias Olafsson reddede forsøget.  I slutminutterne fortsatte holdene med at forsøge og score, men ind kom bolden ikke og opgøret endte derfor 1-1. Dermed er FC Fredericia på en foreløbig sjettepladsen. Næste gang fredericianerne løber på banen er d. 14. marts på udebane mod Fremad Amager.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer