Forside FC Fredericia FC Fredericia kan spænde ben i oprykningskampen

FC Fredericia kan spænde ben i oprykningskampen

DEL
FC Fredericia - Fremad Amager, 12. maj 2018. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.
FC Fredericia - Fremad Amager, 12. maj 2018. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

FC Fredericia møder onsdag aften Vejle Boldklub på udebane, og her kan fredericianerne i lokalbraget stikke en kæp i hjulet på Vejle, der pt. indtager førstepladsen og jagter den direkte oprykning til Alka Superligaen.

Den jammerlige indsats mod Fremad Amager skal revancheres. Det må være første issue for Jesper Sørensens Fredericia-mandskab i dagens kamp mod Vejle.

Fredericia lignede ikke et mandskab, der gad at spille kampen forleden dag mod Amager, som kom med langt mere vilje og udstråling end FC Fredericia.

Der fås ikke en bedre anledning end mod netop Vejle til at revanchere den indsats. Der er et store- og lillebror forhold mellem de to klubber, og med afstanden imellem de to byer er der også rivalisering på lægterne.

Der er samtidig et ekstra aspekt til denne kamp, at Vejle kæmper om den direkte oprykning til Superligaen. Vejlenserne har et forspring på tre point ned til Esbjerg med to kampe igen, og kan derfor tage et stort skridt på vejen med en sejr mod Fredericia. På den anden side kan FC Fredericia blive ekstra motiveret af at have indvirkning på oprykningen, og da det samtidig er et lokalopgør mod Vejle, må det forventes, at Fredericia kommer med en helt anden indstilling end mod Fremad Amager.

I forhold til opgøret mod Amager er der også godt nyt til træner Jesper Sørensen. Viceanfører Dennis Høegh er tilbage fra karantæne, hvilket også gør sig gældende for stopperen Erik Nissen.

Kampen mellem de to hold finder sted klokken 18:30 på Vejle Stadion, hvor der er gratis entré.

 

DEL