Der er en markant præmiesum for at ende i top-3 i denne sæson i NordicBet Ligaen. Med en sejr i dagens kamp mod Vendsyssel står FC Fredericia særdeles godt stillet i jagten på pengene.

En sejr i Viborg og et pointtab til Kolding. Bortset fra en Vejle-sejr over Hvidovre flaskede den seneste spillerunde sig derfor perfekt for FC Fredericia, der har gang i den bedste sæson siden oprykningen glippede i 2009/10.

Fredericia AVISEN har været forbi T. Hansen loungen på Monjasa Park forud for dagens opgør og talt med Stig Pedersen, der en glad direktør for tiden.

“Sådan har det været det meste af sæsonen. Vi har gang i en god sæson. Derfor er det yderst tilfredsstillende, at vi  vandt i Viborg der er en noget større klub end vores og så tage andenpladsen efter kampen. Dem under os satte point til, så det er en god tid,” konstaterer Stig Pedersen indledningsvis.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Corona betød, at der i nogen tid ikke måtte komme tilskuere ind, men i FC Fredericias seneste hjemmekamp mod Fremad Amager blev der lukket i omegnen af 300 tilskuere.

“Det var skønt, selvom det kun var ca. 300. Det er væsentligt bedre end, at der ikke var nogen. Det oplevede vi også i Viborg, selvom vi ikke måtte have vores fans med der. Deres fangruppe var omkring 70, og de skabte god stemning,” siger Stig Pedersen.

FC Fredericia er forud for dagens opgør på andenpladsen et point foran Viborg, men nok så vigtigt er der ni point ned til Kolding på fjerdepladsen. Dermed står FC Fredericia med gode kort på hånden i forhold til top-3.

“Det betyder noget, fordi der er en ekstra økonomi i det. Anden- og tredjepladsen ville normalt have givet en kvalifikationskamp til Superligaen, som er forbundet med en større indtægt. For at kompensere klubberne i NordicBet Ligaen har man gjort sådan, at andenpladsen bliver tildelt fire millioner kroner og tredjepladsen to millioner kroner. Derfor er det noget der kan mærkes, hvis en klub som vores får en af de placeringer,” forklarer Stig Pedersen og kommer ind på betydningen af at finde ind i det “forjættede top-3-land”:

“Det ville være enormt tilfredsstillende, fordi vi lige har meldt ud, at vi har et underskud på 1,4 mio. kr. fra sidste år. Derfor vil det være fantastisk med et ekstra bidrag.”

https://www.vinmedmere.dk/

Dagens modstander for FC Fredericia er Vendsyssel, der ligger på femtepladsen lidt i ingenmandsland med ti point op til Viborg på tredjepladsen.

“Det bliver en svær kamp. Det er et godt hold, som ikke har haft en fantastisk sæson. De har været lidt ramt af, at de rykkede ned og det sker typisk, når man skal skifte spillere ud. Vi har spillet to tætte kampe mod dem, og den her kamp bliver også svær,” siger Stig Pedersen.

Senest de to hold mødtes var første kamp efter Corona-pausen. Det opgør vandt FC Fredericia 1-0, og det står som et godt minde for direktør Stig Pedersen.

“Vi spillede godt, og var spændte på den kamp, fordi vi op til Corona-pausen havde tabt to kampe klart. Vi gik i to måneder og tænkte på de dårlige resultater, pg derfor var det meget tilfredsstillende. Det var startskuddet på en god pointhøst,” slutter Stig Pedersen, der tror på en fredericiansk sejr på 2-0.

Der er kampstart mellem FC Fredericia og Vendsyssel klokken 19:00 på Monjasa Park.

Leave a Reply