FC Fredericia er med i toppen af NordicBet Ligaen, men efter nedturen på udebane mod FC Helsingør, skal der en sejr på bordet mod Nykøbing i søndagens opgør for at holde trit med de øvrige tophold.

FC Fredericia har skiftet en del ud op til denne sæson, men det har ikke været til at se. 11 nye spillere i forhold til sidste sæson trup er kommet ind, men det er ikke til at se. Forud for søndagens opgør indtager FC Fredericia fjerdepladsen i NordicBet Ligaen med seks point op til førstepladsen og to point til andenpladsen.

Der resterer efter søndagens kampe seks spillerunder af grundspillet i NordicBet Ligaen, og efterfølgende venter ti kampe i op/nedrykningsspillet. Der er derfor mange tilbage at spille om, men der tegner sig et billede af, at toppen af landets næstbedste række er bredere end den var i sidste sæson, hvor der viste sig at være stor forskel på holdene.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Superliga-nedrykkerne Lyngby og AC Horsens var forud for sæsonen de klare oprykningsfavoritter, men hidtil i efteråret har det vist sig, at de er til at besejre for de øvrige hold i NordicBet Ligaen. Blandt andet har FC Fredericia i sikker stil sejret på udebane mod AC Horsens, og havde det været utopi i sidste sæson, hvis snakken gik på kampe mod Silkeborg og Viborg.

Søndag møder FC Fredericia en af denne sæson åbenbaringer. Nykøbing er oprykker fra 2. division, og selvom de er det, så byder de sig til i top-6 ræset og indtager sjettepladsen. Det er særligt på baggrund af deres offensiv, hvor Mathias Kristensen med ti mål indtager en delt førsteplads på topscorerlisten i NordicBet Ligaen. Det dog ikke kun Kristensen, der er farlig, men også Sebastian Koch har vist sig som en målfarlig spiller med syv kasser.

Det er et udehold med selvtilliden i orden, der gæster Monjasa Park. Nykøbing er i de to seneste runder noteret for en ser på 5-0 mod Jammerbugt og en sejr på 3-1 mod Hobro. For FC Fredericias vedkommende står de to seneste kampe i stor kontrast til hinanden, da det den 31. oktober blev til en sejr på 4-0 mod Vendsyssel, mens det senest blev til et nederlag på 4-1 på udebane mod FC Helsingør.

https://www.gfforsikring.dk/gftrekantomraadet

Der er kampstart mellem FC Fredericia og Nykøbing klokken 14:00 på Monjasa Park.