Efter en knap så prangende første halvleg tog FC Fredericia skeen i den anden hånd efter pausen og vandt 0-4 på udebane mod Skive. Med sejren er FC Fredericia på andenpladsen i 1. division.

FC Fredericia skulle lørdag en tur til Skive, der inden kampen indtog sidstepladsen med tre point for 12 kampe, og endnu ikke havde vundet, men undervejs i kampene har Skive været drilske. Det oplevede FC Fredericia selv d. 24. oktober, hvor holdet førte 2-0, men pludselig kom i vanskeligheder og var ved at smide point i overtiden.

Til kampen manglede FC Fredericia foruden Anders Holvad og Steven Enna, der har været ude i længere tid, men også midtbaneduoen Andreas Oggesen og Christian Ege Nielsen. Det gjorde, at der i startopstillingen var blevet plads til Alexander Jensen centralt, og det gav følgende opstilling:

Elias Olafsson
Mikkel Knudsen – Erik Nissen – Mathias Johannsen – Nicolaj Ritter
Raphael Onyedika – Alexander Jensen
Kristian Kirkegaard – Christian Tue – Agon Mucolli
Dennis Høegh

Allerede fra første minut blev FC Fredericia sat under pres af et særdeles aggressivt og opsat Skive-mandskab. Bolden hoppede og dansede rundt i det lille felt, men Elias Olafsson kom ud og hentede bolden ind i sin favn, og det skulle vise sig ikke at være første gang islændingen kom i fokus.

FC Fredericia kunne slet ikke få sat spillet, som man kender det, og det resulterede i rigtig mange boldtab i opspillet, og det gav Skive gode betingelser til at true den fredericianske defensiv, men orkesteret af Elias Olafsson blev der stået imod. Efter 18 minutters spil måtte Olafsson ud i fuld længde, da André Bjerregaard slap igennem.

Det fortsatte med at brænde på. Thomas Santos scorede i det omvendte opgør, og han var flere gange tæt på at komme på måltavlen igen. Første gang var efter 25 minutter, hvor offensivspilleren fik en friløber og satte kurs mod FC Fredericias mål, men han kanonerede bolden på overlæggeren. Ti minutter senere var Thomas Santos på spil igen, da han i venstre side satte Mikkel Knudsen af og driblede ind i banen og trykkede af, men i fuld længde fik Elias Olafsson pareret bolden ud til hjørnespark.

Stik imod spil og chancer kom FC Fredericia foran. Det skete efter 40 minutter, hvor Agon Mucolli pludselig stod helt fri midt i feltet. Mucolli tog bolden til sig, og bankede den ind bag Marcus Bobjerg i Skive-målet, der var prisgivet. Forinden havde FC Fredericia kun sporadisk haft forsøg på mål, og det var derfor lidt et ynder, at stillingen ved pausen var 0-1 til FC Fredericia.

Inden der blev fløjtet til pause kom Raphael Onyedika i fokus. I første halvlegs overtid lavede den afrikanske lejesvend en hensynsløs tackling midt på banen efter et boldtab, som han havde haft en del af i første halvleg. Publikum og Skive-spillerne skreg efter et rødt kort, men dommer Benjamin Svedborg besindede sig og gav et gult kort til Onyedika, og mere skete der ikke efter en første halvleg, hvor FC Fredericia var nedspillet, men endte med at gå til pause foran.

Det var et forvandlet FC Fredericia-hold efter pausen. Det hele startede med, at Alexander Jensen efter et par fikse kombinationer kom frem til en afslutning med venstrebenet, som som Marcus Bobjerg ikke kunne holde i første omgang, men som han efterfølgende fik samlet op.

Det blev startskuddet på en række store fredericianske chancer. Næste til at byde sig til var først Kristian Kirkegaard og på returbolden dukkede Mucolli op, men han fik ikke bolden ind. Det gjorde den offensive spiller til gengæld efter 54 minutter, hvor han trak ind i banen, og sparkede bolden ind i det lange hjørne til 0-2.

Efter en times spil blev Christian Tue sendt i dybden af Dennis Høegh, og alene igennem med Marcus Bobjerg svigtede Tue ikke og scorede for anden kamp i træk. Få minutter senere var Tue på spil igen, da Nicolaj Ritter havde bolden i feltet og spillede den skråt bagud til offensivspilleren, og med venstrebenet placerede han bolde udenfor Marcus Bobjergs rækkevidde og scorede til 0-4.

Kampen gik efterfølgende ind i dødvande. Skive satsede ikke for at undgå en endnu større ydmygelse, og FC Fredericia var tilfredse med resultatet. Derfor var det begrænset, hvad der skete. Der var enkelte tilløb til chancer, men det blev ved det, og efter sidste fløjt i kampen viste måltavlen 0-4 til FC Fredericia, som med sejren kravler op på andenpladsen. Næste gang FC Fredericia løber på banen er mod Hvidovre d. 6. december på Monjasa Park.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer