FC Fredericia har sendt spillere, trænere og de fleste øvrige ansatte hjem for at få del i regeringens hjælpepakker. En af dem, der ikke er sendt hjem, er Stig Pedersen, som fortæller hvordan hverdagen er i fodboldklubben i den nuværende situation.

Alle ansatte i FC Fredericia på nær direktør Stig Pedersen og Birthe Skov, der er økonomiansvarlig, er sendt hjem uden arbejdsopgaver. Fodbolden ligger stille på ubestemt tid, og det giver andre arbejdsopgaver end normalt.

”Det vi bruger tiden på er at få styr på kompensationsordningen, og så holder jeg møder med Dansk Erhverv og Divisionsforeningen om situationen for fodboldklubber. Ellers kigger vi ind i vores virksomhed,” siger Stig Pedersen til Fredericia AVISEN.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Det er alles håb, at fodbolden igen kommer til at rulle på denne side af sommerferien for at få afsluttet sæsonen på sportslig vis, men det er sekundært for Stig Pedersen.

”Det handler mest af alt om, at vi ikke bliver syge og så må fodbold komme i anden række, men det kan godt gå hen at blive lidt hektisk omkring juni / juli med at slutte denne sæson og starte næste,” fastlår direktøren.

https://www.vinmedmere.dk/

FC Fredericia har kontraktudløb med Mathias Johannsen, Dennis Høegh, Nicolaj Ritter, Mathias Gertsen, Lukas Enevoldsen, Andreas Raahauge, Jacob Buus og Martin Mikkelsen, og derudover udløber lejeaftalerne med Nikolaj Kirk, Victor Torp og Henry Uzo. Under normale omstændigheder ville det være i den her periode, at der skulle arbejdes med sammensætningen af næste sæsons trup, men grundet Covid-19-situationen er det skubbet til side.

”Jeg tænker på det, men ikke mere end det. Vi ved ikke hvordan vi som virksomhed er stillet, da vi er afhængige af, at erhvervslivet bakker os op med sponsorater. Nu er det mest ansvarligt at holde sig i ro og se på den anden side af det her, hvad vi har af økonomi. I den her periode skal vi bruge så få penge som muligt,” slutter Stig Pedersen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer