FC Fredericia har indgået en lejeaftale med det store målmandstalent Elias Rafn Olafsson, der skifter til klubben på en lejeaftale fra FC Midtjylland.

I sidste sæson vogtede den to meter høje keeper målet for Aarhus Fremad i 2. division, hvor han blot lukkede 12 mål ind i 23 kampe.

https://www.vinmedmere.dk/

Islandske Elias Rafn Olafsson regnes for et af de største målmandstalenter i dansk fodbold, og det er en spiller, som man i FC Midtjylland forventer sig meget af og derfor har valgt at udleje for at få kamperfaring.

“Han skal konkurrere med pladsen i målet med Alexander Nybo. Der er kun en plads, men den skal de konkurrere om i opstarten,” siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen.

FC Fredericia genoptager træningen mandag, og det bliver altså med en ny målmands i truppen.

“Elias er med sine 201 centimeter et stort talent og samtidig U21 landsholdsmålmand på Island. Vi har i sommerpausen mistet Andreas Raahauge, som efterlod et tomrum på målmandsposten. Nu har vi fået Elias ind, som sammen med Alexander Nybo kommer til at danne en stærk målmandsduo i FC Fredericia til sæsonen 2020/2021,” slutter Stig Pedersen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer