FC Fredericia har indgået en aftale frem til den 30. juni med den 26-årig midtbanespiller, Peter Makrillos, der som ungdomsspiller blandt andet var på akademi i Barcelona.

I lørdags trænede Makrillos med FC Fredericia, og i søndags var han i kamp for fredericianerne mod Vejle Boldklub. Nu er parterne nået til enighed om en aftale for resten af den indeværende sæson.

– Vi har fået en unik mulighed for at hente en spiller ind med international erfaring og med den rigtige alder i forhold til den øvrige trup. Han kommer med stor erfaring fra europæisk fodbold fra hans tid i blandt andet græsk og bulgarsk fodbold. Derudover har han både været på akademi i Barcelona og Stoke City som ungdomsspiller, siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen.

FC Fredericia er med tilgangen af Makrillos status quo i forhold til, da klubben gik in i transfervinduet. Man har sagt farvel til Alexander Nybo, Mikkel Basse og Jonathan Kjær, og med australske Makrillos er man nu oppe på tre tilgange.

– Vi er sikker på at Peter kan hjælpe os med at fastholde vores placering i toppen af NordicBet Ligaen, og publikum skal samtidig se frem til at opleve ham på Monjasa Park. Dette betyder også at vores transfer vindue er lukket, og at vi nu har den trup som vi gerne vil have, fortæller Stig Pedersen.

Peter Makrillos, der også har græsk statsborgerskab, har i karrieres løb spillet for blandt andet Panionios og han har senest repræsenteret Slavia Sofia, der ligger nummer fem i den bulgarske liga. I efteråret blev det til 18 optrædener ligamæssigt.