FC Fredericia forstærker i dag offensiven med den alsidige offensivspiller, Admir Catovic, som har skrevet under på en aftale, der løber frem til nytår.

Den 27-årige svensk-bosnier har tidligere blandt andet spillet i den bedste svenske række for AIK Stockholm, mens han senest har spillet for den finske klub, VPS, som han tidligere i denne sæson spillede Europa League-kvalifikationskamp for – blandt andet med en scoring til følge.

Cheftræner, Ove Pedersen, udtaler:

  • Han er en teknisk stærk spiller, der sparker godt med begge ben, og som kan spille de fleste offensive pladser. Derudover kan han kreere spillet og lave mål, hvilket han blandt andet viste i en Europa League kvalifikationskamp mod AIK Stockholm i starten af måneden. Så han har helt klart sine forcer i den offensive del af spillet.

  • Han kommer med en god rutine fra den bedste række i Sverige, den næstbedste række i Sverige og nu senest fra den bedste række i Finland, og han er en spiller, vi regner med kan byde ind på en plads i startopstillingen, siger Ove Pedersen.

Admir Catovic har udover AIK Stockholm og VPS også repræsenteret Väsby United, Syrianska, Assyriska og KuPS.