FC Fredericia har indgået en aftale med den offensive kreatør Agon Mucolli, der kommer til klubben fra Vejle Boldklub, men han har fået sin fodboldopdragelse i Fredericai fF.

20-årig Agon Mucolli har trods sin unge alder spillet en del kampe på Vejles førstehold, men i det seneste års tid har han været ude i kulden, og han fik derfor ophævet sin kontrakt med Vejle tilbage i januar

I stedet har Agon Mucolli indgået en aftale frem til d. 30. juni med FC Fredericia.

“Han er rigtig dygtig på kanten, hvor han kan spille i både højre og venstre side. Det er en klar forstærkning af vores trup, og jeg er overbevist om, at vi kommer til at se noget til ham i foråret. Han er en kampafgørende spiller med et godt spark, og han er ligeledes hurtig og dribler godt,” siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, til Fredericia AVISEN og kommer ind på kontraktlængden:

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

“I første omgang har vi indgået en aftale med Agon frem til sommer, men hvis det går, som vi alle håber, er hensigten at forlænge samarbejdet yderligere.”

Netop det, at det er et lokalt islæt, der bliver tilføjet FC Fredericias trup, ser Stig Pedersen som et plus.

“Det er rigtig dejligt at få en til fredericianer på holdet, når kvaliteten er den rette. Det er tilfældet med Agon, som har store kvaliteter, og det giver helt klart en værdi til os som klub, at det er en lokalspiller, som vi nu har hentet,” udtaler Stig Pedersen.

https://fredericiakunstforening.dk/
Annonce