FC Fredericia får til sommer tilgang af den nigerianske angriber Samson Iyede, der i de seneste sæsoner har spillet i Fremad Amager. I december var han bland t andet manden med det afgørende mål, da 1. divisionsklubben sendte Brøndby ud af Sydbank Pokalen.

22-årig Samson Iyede er et produkt af FC Midtjyllands talentakademi, men efter endt U19-tid i det midtjyske skiftede han til den estiske klub Paide Linnameeskond. I 2018 returnerede han til dansk fodbold, hvor han skrev under på en tale med Fremad Amager, hvor han særligt i den første sæson gjorde opmærksom på sig selv med otte mål, og i 2019/20-sæsonen blev de til fire mål i 16 kampe i 1. division.

Samson Iyede tiltræder i FC Fredericia til sommer. (Foto: FC Fredericia)

I den her sæson er det imidlertid blevet til mindre spilletid, da han i 1. division er noteret for 14 kampe fordelt ud over 338 minutter, hvilket svarer til under 25 minutter pr. kamp. Til gengæld er det blevet til mere spilletid i pokalturneringen, hvor Iyede har spillet fire kampe med tre mål til følge, og senest var med til at sænke Brøndby med 2-1. D. 30. juni udløber Iyedes kontrakt med Fremad Amager, og den bliver ikke forlænget, da han skifter til FC Fredericia.

»Vi har tidligere stiftet bekendtskab med ham, og han har også spillet i udlandet, og det er en angriber, som vi ser frem til at få tilknyttet,« siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, til AVISEN.

22-årig Samson Iyede har skrevet under på en to-årig aftale med FC Fredericia.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer