FC Fredericia har indgået en to-årig aftale med Mikkel Knudsen, der i de seneste 2,5 år har spillet i Viborg, hvor det er blevet til 73 kampe i NordicBet Ligaen.

Mikkel Knudsens kontrakt med Viborg blev ikke forlænget, og det har FC Fredericia udnyttet til at hente Knudsen retur til klubben, som han har spillet 77 kampe fra 2015-2017.

https://www.vinmedmere.dk/

“Mikkel kender måden som vi spiller på og kan derfor hurtigt finde sig tilrette på pladsen som højre back. Vi er glade for at det er lykkedes at få Mikkel tilbage i klubben. Vi kender Mikkel som en ambitiøs og dedikeret spiller som vi forventer at se en masse til i den kommende sæson,” siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Dermed har FC Fredericia sikret sig en afløser for Jacob Buus, der i de seneste to sæsoner har siddet tungt på højre back. Foruden Buus har FC Fredericia taget afsked med Andreas Raahauge, Martin Mikkelsen, Henry Uzo, Victor Torp og Nikolaj Kirk.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer