Forside FC Fredericia FC Fredericia hentede uafgjort i det 97. minut

FC Fredericia hentede uafgjort i det 97. minut

DEL
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

FC Fredericia var bagud 2-0 og 3-1, men i det 97. minut slog Mads Eriksen til og udlignede til 3-3.

Endelig. Forårssæsonen blev skudt i gang for FC Fredericia på det nye Capelli Sport Stadion, som blev indviet i dagens kamp.

Den første kamp i sæsonen mellem de to mandskaber vandt FC Fredericia sikkert. En af sæsonens bedste præstationer blev leveret på Monjasa Park mod Morten Karlens mandskab, der blev spillet baglæns ud i Lillebælt.

FC Fredericia var ganske vist bagud ved pausen, men i anden halvleg satte Anders Holvad, Christian Sørensen og Sebastian Buch tingene på plads. Der er ikke meget der er ændret ved det – det blev igen op til offensivkortene Holvad og Sørensen, der i samarbejde med Dennis Høegh skulle forsøge at lave FC Fredericias mål.

Manjrekar James er væk i forhold til den kamp. Et af de store spørgsmål var derfor, hvem der skulle udgøre FC Fredericias midterforsvar. På forhånd lignede det, at nytilkomne Sonni Nattestad var det sikrer kort, mens duellen om den anden plads i midterforsvaret stod mellem Mads Eriksen og Erk Nissen. Det blev dog ikke, som præsten havde prædiket, da Sonni Nattestad slet ikke var udtaget til truppen, og i stedet udgjorde Eriksen og Nissen den centrale del af forsvaret.

I forhold til de fleste kampe i efteråret var Victor Torp heller ikke at finde i FC Fredericias startopstilling. Torp døjer med en betændelse i maven, og da Agon Mucolli havde været småskadet op til kampen, var der ikke meget at rafle om for Jonas Dal, der valgte at starte inde med Niels Letort på kanten.

Resten af startopstillingen lignede sig selv fra det meste af efterårssæsonen. En ting, der dog var markant anderledes var, at FC Fredericia havde opbakning på lægterne. En bus med den hårde kerne fra den genopståede fanklub, Red Pride, havde taget turen til Køge, hvor de med trommen og sang støttede op om FC Fredericia.

Red Pride kunne se HB Køge komme bedst fra start, men som kampen skred frem kom FC Fredericia og havde flere forsøg.

Bedst som kampen lignede en FC Fredericia var kommet ind i slog HB Køge. Et koks i FC Fredericias forsvar gjorde, at Liam Jordan kynisk slog til og bragte HB Køge foran 1-0 foran efter 25 minutters spil.

FC Fredericia fortsatte ufortrødent deres pres, men stillingen var 1-0 til HB Køge ved pausen.

I anden halvleg kom FC Fredericia bagud 2-0, men Andreas Oggesen skabte fornyet håb om point, da han udlignede efter en time.

HB Køge kom på 3–1 ved Liam Jordan med et kvarter, men FC Fredericia lagde sig ikke ned.

Med 12 minutter igen reducerede Sebastian Buch og i det 97. minut fuldendte Mads Eriksen comebacket og udlignede til slutresultatet 3-3.

https://mikeno.dk/t262/M%C3%B8d%20og%20lyt%20til%20foredrag%20med%20Umahro%20Cadogan%20fra%20%22Spis%20dig%20rask%22
Annonce – køb billet her
DEL