FC Fredericia spiller i dag mod Fremad Amager, og det bliver uden den amerikanske angriber Steven Enna, der har en skade i låret. Cheftræner Jonas Dal er forud for kampen fortrøstningsfuld, og har udtænkt en plan, der skal kompensere for fraværet af Enna.

Fremad Amager er forud for opgøret på niendepladsen i NordicBet Ligaen, men det lader Jonas Dal sig ikke snyde af. Blandt andet lignede Amager langt hen ad vejen en vinder mod Viborg i deres seneste kamp, men to indkasserede mål i overtiden gjorde, at Amager tabte.

“Det bliver en rigtig svær opgave, da Amager er et dygtigt hold. Det er hold, der har individualister, og de er ved at få sat tingene sammen. Det bliver en hård opgave, som vi går til med mandsmod og åbet sind. Vi får en fin kamp at se, tror jeg,” siger Jonas Dal.

I den seneste kamp mod Skive udgik FC Fredericias amerikanske angriber, Steven Enna, med hvad man frygtede var en fibersprængning i låret. FC Fredericia kan dog ånde lettet op, da det ikke er tilfældet, men i første omgang må Jonas Dal undvære Enna mod Fremad Amager.

“Steven er tæt på at være klar igen, men vi har arbejdet hen mod at finde ud af, hvem der skal være på toppen i stedet for ham, og så vi har også arbejdet med hvem der skal være på kanten og længere tilbage i banen. Jeg tror, at vi har fundet en løsning,” siger Jonas Dal.

Med fraværet af Steven Enna skal FC Fredericia ud at opfinde en ny angriber. Enna har hele sæsonen været den foretrukne spydspids, og den oplagte afløser er ikke i FC Fredericias trup. Til gengæld igen tæller FC’s trup igen Anders Holvad, som ligner en, der glider tilbage i startopstillingen efter endt karantæne.

“Det bliver en anden form for kamp, da vi mangler Stevens måde at spille på, og så får vi en anden type ind. Det har vi talt om og det har vi taget højde for i forhold til den måde vi vil spille på. Ellers handler det om, som altid, at bruge de præmiser vi har,” fastslår Jonas Dal.

I de seneste seks kampe i NordicBet Liga-regi har FC Fredericia indkasseret ti mål, og det er også noget, der har været fokus på i ugens løb for FC Fredericia.

“Der hvor vi har haltet mest er vores standardspil. Vi har arbejdet med at få første og andenbolden ekspederet væk og ned på gulvet, så vi ikke får kontra på kontra, efter vi har forsvaret en standard. Det skaber uro, og det har vi talt om, og det har vi fundet ud af er grunden til, at vi har lukket mål ind på det seneste,” udtaler Jonas Dal, som på sidelinjen i opgøret mod Fremad Amager ikke kommer til at stå overfor gæsternes cheftræner, Azrudin Valentic, da han har karantæne efter han fik rødt kort i opgøret mod Viborg.

Forud for opgøret mellem FC Fredericia, der spilles klokken 14:00 på Monjasa Park, er Jonas Dals mandskab på andenpladsen grundet en dårligere målscorer end Viborg som FC Fredericia er á point med.

https://andresens-vvs.dk