Den 21-årige målmand, Victor Krøyer, har efter cirka en måneds prøvetræning gjort sig fortjent til en kontrakt i FC Fredericia frem til sommer. Den unge keeper fik tidligere på måneden ophævet sin kontrakt i 2. divisionsklubben Brabrand IF, hvor han havde spillet siden 2014. Det skriver FC Fredericia i deres pressemeddelelse.

– Vi er rigtig glade for at have skrevet kontrakt med Victor. Han skal vise sig frem til træning og lære af Thomas Mikkelsen. Vi er selvfølgelig også fulde af fortrøstning i forhold til at smide ham ind på kassen, hvis vi skulle komme i en situation, hvor Thomas Mikkelsen ikke er i stand til at spille, siger FC Fredericia-direktør Stig Pedersen.

Den unge målmand har tilbragt næsten alle sine ungdomsår i AGF, hvor skader dog kom i vejen for en seniorkontrakt. Efter et par år i 2. division, er det nu tid til at prøve kræfter med et højere niveau.

– Han er en ung, dygtig målmand med en rigtig fin højde. Han er skolet rigtig fint, og nu skal han så ind i det her miljø og udvikle sig. Vi er overbeviste om, at vi kan formå at flytte ham, og det bliver rigtig spændende at følge, siger Stig Pedersen.