FC Fredericia har indgået en to-årig aftale med den 23-årig amerikaner Steven Enna, som siden i mandags har prøvetrænet i klubben.

FC Fredericia har haft et klart mål i transfervinduet. De ville ud at finde en angriber, som skal være plaffe boldene i mål.

Under en tur til USA har FC Fredericias cheftræner, Jonas Dal, sammen med assistenten Morten Dahm Kjærgaard fundet frem til Steven Enna.

I første omgang kastede det en prøvetræning i klubben af sig, og nu har det udmøntet sig i en to-årig aftale med amerikaneren, som kommer til FC Fredericia fra Drake University, men oprindeligt kommer fra Kansas City.

“Jonas og Morten opdagede ham på en tur til USA her i sommerpausen, og tog ham med tilbage til prøvetræning, hvor han har imponeret dem i så høj grad, at vi nu har valgt at skrive kontrakt med ham. Han er en lidt uortodoks type, som er en fantastisk afslutter, fysisk stærk, god i luften, meget arbejdsom og hurtig trods sine 1.93 cm. Han skal udvikle sig, men han er den angriber vi har ledt efter, og vi er sikker på, at han nok skal være en stærk mand for os i den kommende sæson,” siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, i en pressemeddelelse.

Tilgangen bliver FC Fredericias tredje denne sommer. Klubben har allerede sikret sig Kristian Kirkegaard fra Kolding og når arbejdstilladelsen kommer på plads er det også klarlagt, at FC Midtjyllands Victor Ezekiel kommer til klubben på en lejeaftale.

https://www.6juli.dk/