FC Fredericia håbede til det sidste på transfervinduets dag på, at de kunne hente yderligere en spiller, men missionen lykkedes ikke. Det fortæller klubbens direktør, Stig Pedersen.

FC Fredericia tog i december afsked med Jonathan Kjær og Mikkel Basse, da de havde kontraktudløb den 31. december, og efterfølgende er Alexander Nybo røget til Randers. Ind er til gengæld kommet Oscar Hedvall og Marcus Hannesbo på lejeaftaler gældende for resten af sæsonen.

Hedvall er udset som erstatning for Nybo, og Hannesbo har offensive kompetencer på kanten, men FC Fredericia jagtede yderligere en forstærkning på transfervinduets sidste dag.

– Vi er lidt skuffede. Vi håbede på en spiller mere, men det glippede mandag klokken 23:45. Det var en situation, hvor vi faktisk følte os trygge ved, at han kom, men så skete der en situation, hvor vi fik et nej. Vi var ved at leje en spiller fra øverste hylde herhjemme, afslører FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, og fortsætter:

– Vi har forsøgt at finde spillere, der kunne forstærke os. Både Hedvall og Hannesbo er forstærkninger. Vi havde vøret på plads med en spiller til, men nu skal vi ud at se, om der går en spiller rundt uden kontrakt, som vi kan bruge. Det er ikke en katastrofe, men vi havde sat midler af til en ekstra spiller, og arbejder videre på det.  Feltet er lidt indskrænket, da der kan være transferfrie spillere, som ikke har spillet siden november og gør det lidt sværere, men vi kan være heldige.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Spillerne, som FC Fredericia har taget afsked med, er i forsvaret og på midtbanen, men det er ikke ensbetydende med, at der kigges i den retning.

– Det er primært offensivt vi kigger på, men det kan også være vi finder en allroundspiller til flere positioner, siger Stig Pedersen.

Da FC Fredericia tog afsked med Kjær og Basse var meldingen, at fredericianerne ville være status quo antalmæssigt, og Stig Pedersen medgiver, at det er holdet ikke.

– Men uden at forklejne de to, vil vi også forstærke os. Hannesbo har spillet Superliga i AaB, men har nu brug for et forløb, hvor han får mere spilletid, forklarer Pedersen.

Med afgangen af Jonathan Kjær er der opstået et hul på venstre back i FC Fredericia. Nicolaj Ritter er eneste naturlige venstre back i truppen, og selvom Hannesbo er venstrebenet, ser han ham ikke som en løsning.

I en 4-4-2 kan Hannesbo spille kant, og i en 4-3-3 kan han spille kant eller bag angriberen. Han er lynhurtig og løber dybt, og har andre kvaliteter end vores andre spillere, siger Stig Pedersen og slår fast:

– Vi er lidt sårbare på venstre back. Alexander Jensen kan spille der, og Oliver Olsen kan også. Vi kan også spille på en anden måde, hvis vi mangler Ritter, slutter Stig Pedersen.