Der var ikke meget at råbe hurra for på Monjasa Park tirsdag aften, da FC Fredericia tabte 2-4 til Vendsyssel. Se her Sportsredaktørens karakterer.

FC Fredericia startede ud med at styre slagets gang, men pludselig slog Vendsyssel til. Ud af det blå efter en dødbold bragte vendelboerne sig i front, og den tendens fortsatte.

Der blev lavet fejl, som man ikke er vant til at se fra Jonas Dals tropper. Uopmærksomme markeringer og fejlafleveringer på stribe blev kendetegnende for opgøret. To kasser af Wessam Abou Ali før pausen gjorde, at Vendsyssel gik tilbage foran 3-0.

I anden halvleg fortsatte kampbilledet. FC Fredericias defensiv så passivt til, da Andreas Kaltoft efter en dødbold bragt gæsterne på 4-0.

I det 82. minut fik Steven Enna reduceret til 1-4 og minuttet efter scorede Mathias Johannsen et spektakulært mål fra midten af banen. Efterfølgende havde FC Fredericia flere muligheder for at reducere yderligere, men det skete ikke.

Derfor blev det til et nederlag på 2-4, som gør, at FC Fredericia nu skal håbe, at Viborg taber dagens opgør til Skive for at bevare andenpladsen.

Se her Sportsredaktørens karakterer fra opgøret:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)

00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Alexander Nybo (02): Når man lukker fire mål ind er det ikke helt godt, men Nybo reddede undervejs FC Fredericia i at indkassere flere mål, da han reddede en friløber.

Jacob Buss (02): Det vanlige niveau udeblev for den ellers normalt aggressivt spillende back.

Erik Nissen (00): Den sympatiske forsvarsspiller var helt ved siden af sig selv, og lavede fejl der ganske enkelt ikke må ske.

Mathias Johannsen (02): Et fremragende mål ændrer ikke på så meget. Den præstation “Malte” leverede var ikke på det niveau vi kender ham for.

Nicolaj Ritter (02): Udgik med en skade i baglåret, men inden da måtte man kigge langt efter en driftsikkerhed Ritter plejer at være garant for.

Andreas Oggesen (02): Plejer at have et langt højere bundniveau, men ramte i lighed med holdkammeraterne slet ikke dagen.

Christian Ege Nielsen (4 – Man of The Match): Prøvede at hive holdkammeraterne op, men det lykkedes ikke. Dog skal han have point for forsøget.

Anders Holvad (02): Blev pillet ud i pausen, men var hverken dårligere eller bedre end holdkammeraterne.

Victor Torp (02): Efter et fremragende indhop i Viborg fik han chancen fra start, men det gik ikke helt som håbet. Afleveringerne sad langtfra i skabet.

Kristian Kirkgaard (02): Havde gode intentioner, men det ville ikke lykkes for ham.

Dennis Høegh (02): Havde flere muligheder for at score, men ind kom bolden ikke.

_____

Agon Mucolli (02): Startede på bænken, formentlig for at have friske kræfter på banen fra start efter et hårdt kampprogram. Bidrog ikke med den X Factor som man havde håbet på.

Henry Uzo (UB): I forbindelse med Ritters skade med en halv times tid igen kom han på banen. Viste en god indstilling i slutfasen.

Steven Enna (UB): Viste målnæsen var intakt, da han fik reduceret til 1-4.

Martin Mikkelsen (UB): Der skete ting og sager, da Mikkelsen kom ind. Startede med at tage hjørnesparket, hvor Enna scorede efterfølgende. 

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer