FC Fredericia har indgået en aftale med Mikkel Basse, der gælder frem til 30. juni 2021. Midtbanespilleren havde nogle prøvetræninger med truppen i den foregående uge, hvor han viste gode takter og havde også et indhop i træningskampen mod Kolding IF.

Mikkel Basse har været uden klub siden sommeren 2020, men det er der lavet om på nu. Efter endt prøvetræning har Basse nu indgået en aftale med FC Fredericia.

– Det er en styrkelse af truppen, hvilket giver os flere muligheder til foråret. Vi var allerede tæt på en aftale med ham i sommers, så det glæder os, at han er kommet nu. Han har uden tvivl niveauet til 1.division, så det er en spiller med gode individuelle kompetencer, vi har fået, siger Stig PedersenSpilleren er også rigtig glad for aftalen, hvor han glæder sig til at hjælpe holdet med at komme oprykningsspillet:

– Jeg er rimelig sikker på at hjælpe klubben og truppen med at tage yderligere skridt i den rigtige retning, siger midtbanespilleren om hans rolle i den røde trøje.

24-årig Mikkel Basse har tidligere i karrieren tørnet ud for FC Helsingør og FC Roskilde foruden Vendsyssel. For Helsingør blev det blandt andet til 35 optrædener i Superligaen

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer