Niels Letort og FC Fredericia har forlænget aftalen med hinanden, så den nu udløber i sommeren 2017.

Tilbage i juli måned hentede FC Fredericia den tidligere U19-landsholdsspiller, Niels Letort, ind på aftale, der ville gælde for resten af året.

Sidenhen har Letort vist fine takter og spillet 14 ud af de i alt 19 kampe i løbet af dette efterår, og det er nu blevet belønnet med en kontraktforlængelse.

– Vi er meget glade for den udvikling, Niels har været igennem hos os, og derfor er vi glade for, at vi er blevet enige om at forlænge samarbejdet i yderligere et halvandet år. Niels har allerede nu spillet en stor del af kampene, men vi forventer, at han kan rykke sig endnu mere, siger direktør, Stig Pedersen.

Selv udtaler hovedpersonen om kontraktforlængelsen:

– Jeg har været rigtig tilfreds med mit første halve år i FC Fredericia, hvor jeg har fået en masse spilletid – måske mere end jeg havde regnet med. FC Fredericia er en rigtig fed klub med rigtig gode omgivelser, og hvor rammerne er i orden, og det har hele tiden været målet at arbejde hen mod en forlængelse. Derfor er jeg også rigtig glad for, at den nu er på plads, siger Niels Letort og fortsætter:

– Nu gælder det så om at fortsætte udviklingen. Jeg har vist, at jeg godt kan være med på det her niveau, og nu skal jeg så tage skridtet videre og udvikle mig hen mod også at udmærke mig noget mere og blive mere afgørende i mit spil. Og her ser jeg FC Fredericia som den helt rigtige klub for mig at kunne det.

Med den nye kontrakt har FC Fredericia og Niels Letort nu papirer på hinanden frem til sommeren 2017.

Fakta:
Født: 1. juni 1995
Højde: 180 cm
Position: Midtbane
Tidl. klubber: SønderjyskE & Kolding IF