FC Fredericia vandt 3-1, og det var efter en mandfolkepræstation uden lige. Spillerne løb solen sort kampen igennem, og det var ikke til at se, at batterierne kunne risikere at gå ud undervejs. Det glædede cheftræner Michael Hansen efter kampen.

En sejr giver tre point, men nogen sejre giver mere end det. Den sejr FC Fredericia fik mod Fremad Amager torsdag aften var en af dem, da der blev præsteret på et højt niveau, som man sjældent har set over en hel kamp fra FC Fredericia på det niveau.

»Det var virkelig flot, og det var en god kam fra begge hold med chancer i begge ender, særligt i første halvleg. Vi gik til pause foran 1-0, men der kunne også have stået 2-0 eller vi kunne have været bagud. Det er to forskellige systemer, der stod overfor hinanden, så det var hvem der havde overtaget, der blev udslagsgivende. Vi ramte et højt niveau i boldomgangen og duelspillet,« siger Michael Hansen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Mod Kolding i søndags, hvor FC Fredericia vandt 2-1, sad spillet ikke i skabet. Det var fornuftigt uden at være prangende, men mod Fremad Amager kom fredericianerne med et helt andet udtryk.

»Det er det dejlige ved fodbold. Det er så forunderligt, at man på fire dafe får noget anet. Der var bygget op til det i dag, da spillerne var dygtige nå bolden. Banen var fugtig og bolden gled derfor godt, og der var gode berøringer,« forklarer Michael Hansen.

Det var ikke til at tro. FC Fredericia løb, løb og løb. Folk på Monjasa Park sad på tribunen og talte om, at det store pres ikke kunne blive ved, men det blev ved. Det helt store spørgsmål var derfor, hvordan dampen blev holdt oppe på banen.

»Nogen gange skal man udfordre sig selv på det punkt, og jeg tror spillerne lærte noget med hvad man kan holde til. Vi ville give den gas fra start og havde en plan om at øge det og fortsætte. Jeg tror, at vi lærte, at vi havde ressourcer, hvor nogen gik over grænserne,« siger Michael Hansen.

https://www.vinmedmere.dk/

Fremad Amager reducerede med omkring 25 minutter igen til 2-1. Ud af de blå blev der begået et straffespark, som Fremad Amager scorede på, og man kunne derfor forvente et stormløb mod FC Fredericias mål resten af kampen, men det skete ikke.

»Det var en de flottete ting. Vores reaktion var god. vi havde en plan kom at gardere os, men det ar ikke nødvendigt, da vi tog trykket af,« siger Michael Hansen.

Med sejren er FC Fredericia på en delt førsteplads i 1. division med maksimum point efter to kampe.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer