Onsdag havde FC Fredericia første træningsdag efter at have været hjemsendt. Torsdag var første dag, hvor pressen måtte være til stede, og Jonas Dal kunne berette om, at spillerne var i storform konditionsmæssigt.

Efter en veloverstået biptest i thansen ARENA, der gav meget tilfredsstillende svar til trænerteamet, gik turen på Monjasa Park, hvor træningen startede op klokken 11:15.

Selvom der onsdag havde været en træning var der stadig gensynsglæde at spore over at være tilbage på grønsværen. Der blev hygget, men samtidig også gået til den med henblik på at være i den helt rigtige fodboldmæssige form, når NordicBet Ligaen formentlig starter op i slutningen af maj, ligesom 3F Superligaen.

Den grundmæssige form var helt på plads. Faktisk er den endnu bedre, end da alt fodbold blev sat på pause. Jonas Dal fortalte til Fredericia AVISEN, at den bip-test, der blev lavet, næppe er en, som man bare lige kan slå igen grundet de særlige omstændigheder. Det har været muligt at lægge lag på fysisk og konditionsmæssigt, da man ikke har kunne træne fodboldrelaterede øvelser, og selvom det har været selvtræning, har spillerne været disciplinerede.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Under nedlukningen af fodbolden har angrebsesset Steven Enna været hjemme i USA ved familien, men han kom retur til Danmark tidligere på ugen. Eneste der sad over til træningen var Anders Holvad, der i stedet lavede øvelser med fysioterapeut Mie Krog, som i disse tider har mundbind på.

Assistenttræner Thomas Ransborg stod for opvarmningsøvelserne, som var klassiske “gymnastikøvelser” og det blev efterfulgt af en klassisk omgang kant, inden der slutteligt blev spillet på to mål.

Se øverst i artiklen et interview med Jonas Dal efter træningen, og herunder er der et galleri fra den første træning, hvor pressen måtte være til stede efter coronanedlukningen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer