FC Fredericia tager imod i mod Vejle Boldklub på Monjasa Park. Hele 2200 har allerede sikret sig billet, og fanafsnittet for udeholdet er udsolgt. Det er dog stadig muligt for vejlenserne at købe en almindelig billet. Direktør Stig Pedersen ser frem til opgøret og glæder sig over interessen.

Udsolgt på VBs fanafsnit, udsolgt til VIP-arrangementet for klubbens sponsorer før kampen og en forventning om mange mennesker til kamp i Nordicbetligaen i Fredericia, det er, hvad Stig Pedersen og resten af FC Fredericia har i vente i morgen.

– Der er tryk på. Det er fantastisk. Der er faktisk udsolgt på udebaneafsnittet, og vores VIP-arrangement er rykket til ADP Lounge, fordi så mange vil se kampen. 2200 billetter er der solgt i alt nu, og jeg tror på, at der kommer flere. Interessen, når Vejle kommer forbi, er altid stor, siger direktøren.

Han slår samtidig fast, at alle er velkomne – også selvom der eksempelvis er udsolgt på udebaneafsnittet.

– VB har jo fået en perfekt start på turneringen, og det er klart, at interessen er stor. Derfor skal vejlenserne også vide, at de er meget velkomne på lægterne, blot uden VB-trøje på, sådan er reglerne, når man sidder der. Men til gengæld kan man nyde kampen live i Fredericia. Lige nu er der små 300 pladser tilbage. Vi har dog en række pladser mere, vi kan tage i brug, og eventuelt lukke op for det gamle afsnit, fortæller Stig Pedersen, der glæder sig til i morgen.

– Det betyder jo alt med så mange mennesker. Det gør fodbold ekstra fedt, når der samles så mange. Vi prøvede det også i sidste sæson, hvor AC Horsens rykkede op. Der kom der også rigtig mange mennesker. Der var ikke meget at spille for i den kamp, det er der i morgen. Alt er på spil i et lokalopgør, derfor bliver det også en anderledes kamp. Det bliver en intens og spændende kamp. Det er fedt, at vi kan have udsolgt i fanafsnittet og VIP-området allerede nu.

De mange tilskuere vil skabe en fantastisk stemning i Fredericia, det er Stig Pedersen ikke i tvivl om, og så gæster FC Fredericias bedste spiller i sidste sæson, Kristian Kirkegaard også Monjasa Park i morgen, men denne gang for Vejle Boldklub. Men det bliver ikke med buhråb fra Fredericia.

– Først og fremmest, så er det fedt at møde VB i morgen. Vejret bliver strålende og der er mange mennesker. Alle forudsætninger for en god kamp er til stede. Det er også det hold, der trækker flest tilskuere i Fredericia. Det er den største kamp for os, når VB kommer på besøg. Så har der været enkelte andre hold, der har trukket mange tilskuere, men set over årene, er det klart VB, der har trukket flest. Der er nok ingen tvivl om i morgen, at man kan høre, at VB ligger nummer 1. Vejlenserne kommer til at fylde noget i første omgang, indtil vi giver den gas, fortæller Stig Pedersen, der også kan se Kirkegaard på banen for VB i morgen:

– Kristian Kirkegaard har fået en suveræn start i Vejle. Han er en superpopulær fyr og i øvrigt meget sympatisk, og derfor venter der ham bare en god oplevelse. Jeg tror ikke, at vores fans vil være efter ham. Han har gjort det godt for Fredericia. Han får den opbakning, han skal have fra Vejles fans, men vi skal nok forsøge at gøre det svært for ham og VB, slutter Stig Pedersen.

Der er klokken 18.30, der er kampstart på Monjasa Park, og billetter til kampen kan købes på https://fcfredericia.dk