FC Fredericia fik en god start på forårssæsonen, da de spillede uafgjort på udebane mod Lyngby. Søndag er der lagt op til en fodboldfest på Monjasa Park, når de møder bundholdet Jammerbugt klokken 14:00, og i forbindelse med kampen vil der være flere aktiviteter på stadionet. Blandt andet vil der være gratis huer og handsker til de 500 første tilskuere.

Ikke siden den 3. december har FC Fredericia været i aktion på Monjasa Park, men der laves der om på søndag. Michael Hansens mandskab løber banen mod NordicBet Ligaens nummer 12, der grundet en udsat kamp har været i aktion to gange allerede i forårssæsonen. I den første kamp blev det til uafgjort på hjemmebane mod Fremad Amager, mens det i den anden kamp blev til et nederlag på 2-1 til HB Køge.

I den forbindelse fik Jammerbugts Farid Ikene rødt kort efter to gange gult, og det har kastet en karantænedag af sig. Han er derfor ikke med mod FC Fredericia. Til gengæld er Anders Holvad med igen for fredericianerne efter endt karantæne, og det betyder, at Michael Hansen nu har endnu flere muligheder rent offensivt, hvor Holvad kan være et alternativ til pladsen som spidsangriber. I en kamp, hvor FC Fredericia forventes at dominere, er den rutinerede angriber en anden type end de øvrige muligheder i front. Kommer Holvad til at starte inde, kan det være på bekostning af Samson Iyede, der kan få det svært, hvis Jammerbugt pakker sig, da han vil have bagrum at løbe i.

https://www.gfforsikring.dk/gftrekantomraadet

Til gengæld har Michael Hansen ikke grund til at overveje de store ændringer. Forsvaret var påklageligt defensivt og tillod ikke Lyngby at komme frem til det store, men noget af det, der kan overvejes, er pladserne på den centrale midtbane, da der er hård kamp om pladserne. Valance Nambishi havde en blandet dag på kontoret mod Lyngby, og Mathias Kristensen ramte heller ikke sit topniveau, og det kan give flere overvejelser til Hansen om, hvem der skal starte inde. Centralt har FC Fredericia en del muligheder alt efter, hvilken type man foretrækker på dagen, og det er derfor et af de spørgsmål, som står hen i det uvisse før kampen.

I efteråret klarede FC Fredericia sig godt på hjemmebane, og hentede seks sejre i ni kampe. Specielt imod hold i den nedre del af tabellen var FC Fredericia skarpe og gjorde rent bord mod dem, mens det kun er blevet til en sejr mod Hvidovre af holdene i top-6. Dermed er forudsætningerne i orden for, at FC Fredericia notere sig for forårets første tre point.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Udenfor banen bliver der også gjort sit til at hente de tre point. FC Fredericia har sørget for, at der er gratis huer og handsker til de 500 første tilskuere, og derudover er der gratis entré for børn til og med 15 år, og hoppeborg til de mindste på Monjasa Park. Derudover vil McDonald’s være til stede og uddele 200 gratis kopper af deres nye barista kaffe.

Dørene til Monjasa Park åbner klokken 13:00, og der er kampstart klokken 14:00.