FC Fredericia mødte i dag på udebane Roskilde FC. En kamp, hvor FC Fredericia skulle forsøge at revanchere sidste uges nederlag til Næstved BK. 

Udeholdet fra Fredericia startede godt, gik til stålet og skabte kontrachancer og ikke mindst mål inden for de første 10 minutter, da Manjrekar James forlængede bolden og en Roskildepande sendte bolden i mål via overliggeren til 0-1.

FC Fredericia og Roskilde FC sendte herefter kampen i ro med en række chancer til begge hold, men ikke nogle større chancer.

Fredericias kaptajn Christian Ege sendte en stor portion energi ind i glidende tackling på Roskilde FCs Mikkel Nøhr, der to minutter senere måtte lade sig udskifte. Ege havde efterfølgende hele Roskildelejren efter sig, men nøjedes med en henstilling fra dommeren.

Siden FC-målet var kampen på ingen måde været køn, udeholdet spillede ikke prangende, omvendt lignede Roskilde et hold, der stadig var i gang med opvarmningen.

Det var hjemmeholdet fra Roskilde, der kom bedst fra start og hele to gange var centimeter fra at udligne. Alligevel var det udeholdet fra Fredericia, der stik mod chancer og spil bragte sig på 0-2 ved Dennis Høegh, der smed sig ind i en returbold og scorede via stolpen. Scoringen bragte cheftræner Jonas Dal i jubelekstase.

FC Fredericia kontrollerede kampen og der var stille på tribunerne i Roskilde. Helt stille. Men der blev dog gået til vaflerne på banen – for meget, hvorfor FCFs Anders Holvad måtte inkassere et gult kort efter grim og hård glidende tackling.

Roskilde kom ikke nærmere målet, men det gjorde FC Fredericia, hvor manden med det gule kort, Anders Holvad flugtede bolden i mål til 0-3. Fremragende scoring af FC Fredericia, hvor Christian Sørensens hjørnespark havnede ved Holvad med mål til følge. I overtiden var Mads Eriksen tæt på at gøre ydmygelsen af hjemmeholdet totalt, men overliggeren reddede Roskilde.

FC Fredericia kom i gang og står nu med tre point efter to kampe.

FC Fredericia spiller næste gang søndag den 12. august hjemme mod Hvidovre kl.13.45 på Monjasa Park.