FC Fredericia tager søndag hul på forårssæsonen i NordicBet Ligaen, hvor HB Køge venter på udebane. Fredericianerne er i fuld færd med at spille de nye spillere ind på holdet, fortæller cheftræner Jonas Dal.

Selvom kalenderen viser, at vi er i en vintermåned, så ligner det en flot forårsdag, da Fredericia AVISEN besøgte FC Fredericia. FC Fredericia kørte et todelt træningspas, hvor halvdelen af truppen først gennemførte en øvelse, mens den sidste del fik behandling og lignende. 

Det var en træning, hvor intensiteten var høj, og pulsen hos spillerne kom virkelig op. det var en glæde og ikke mindst længsel for de nytilkomne spillere Sonni Nattestad og Agon Mucolli, der skal have banket lidt rust af, da de ikke har været med under hele opstarten hos FC Fredericia.

Efter det todelte træningspas talte Fredericia AVISEN med FC Fredericias cheftræner, Jonas Dal, der gjorde status over de nye spillere.

“Det er gået meget godt. Sonni havde vi med på træningslejren, så han er efterhånden ved at have lært de andre godt at kende. Han har spillet tre træningskampe med os, og er blevet bedre og bedre. Der er stadig lidt ting, han skal lære. Forhåbentligt har han lært, at vi er et hold, som gerne vil spille bolden op, hvilket er lidt anderledes for ham i forhold til steder, hvor han ellers har været,” siger Jonas Dal og fortsætter:

“Det er lang tid siden, at de begge to har spillet på grund af julen samt vinterpausen, og derudover har de ikke helt haft styr på, hvor de skulle spille. Historien med Agon kender vi alle, så det er især for hans vedkommende, at der er noget rust, som skulle bankes af.”

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.Annonce

Jonas Dal hentyder til, at Agon Mucolli havde problemer i Vejle, hvor han blev sat af Superliga-truppen, og i stedet endte med at træne med U19-holdet, indtil hans kontrakt blev ophævet i januar.

“Det har været en lang opstart for Agon uden kampe, men han ligner virkelig en, der har glædet sig til at spille fodbold,” forklarer Jonas Dal.

Ud over de to nye spillere, er der også yderligere nyt fra FC Fredericia, som har fået mere bredde, som vintertræningen er skredet frem.

“Erik Nissen er kommet tilbage fra sin skade, og derudover er Michael Baidoo tilbage fra landsholdssamlingen, så det er som at have to nye spillere i truppen. Vi er ved at være på fuldt drøn, men vi mangler lige Victor Torp og så er vi der,” udtaler Dal og kommer ind på situationen med Torp:

“Det er lidt uvist, hvornår han er klar igen. Vi håber det bedste, men frygter det værste,” konstaterer Jonas Dal.

Forberedelserne til forårssæsonen er Jonas Dal og co. godt  i gang med, og man kan ikke være i tvivl om, at FC Fredericia har med nyt blod i truppen optimeret sig og gjort sig klar til kampen om oprykningen.

https://mikeno.dk/t262/M%C3%B8d%20og%20lyt%20til%20foredrag%20med%20Umahro%20Cadogan%20fra%20%22Spis%20dig%20rask%22Annonce – køb billet her