Hvad der lignede en sejr blev i slutningen af kampen tilfældet, da FC Fredericia indkasserede to mål i slutningen af kampen og tabte 2-1 til Viborg.

FC Fredericia skulle torsdag aften forsøge at holde trit med de øvrige tophold. Med onsdagens resultater med sejre til blandt andet Næstved og Fremad Amager var fredericianerne presset.

Betingelserne var ikke optimale. Anders Holvad sad over med en skade, og var i startopstillingen erstattet af fæstningsdrengen Agon Mucolli. Samtidig var anfører Christian Ege Nielsen ude med karantæne og erstattet af Michael Baidoo.

Til gengæld kunne FC Fredericia glæde sig over stor opbakning fra omkring 80 medrejsende fans, som bød de højt råbende Viborg-fans op til dans.

De fik noget at juble over allerede efter otte minutter. Bysbarnet Agon Mucolli blev spillet fri i dybden i venstre side og tog den direkte vej mod kassen, og han svigtede ikke og bragte gæsterne i front.

Det blev startskuddet til en kamp, hvor FC Fredericia skulle forsvare en føring hjem, og det lykkedes rigtig godt i første halvleg. Defensiven med Erik Nissen og Mathias Johannsen i spidsen lukkede af, og i målet var Alexander Nybo sikkerheden selv og derfor var pausestillingen 0-1.

Som kampen skred frem satsede Viborg mere og mere. Angrebsesset Andreas Albers blev sendt, og det viste sig at blive kampafgørende.

FC Fredericia lignede længe en vinder, men i det 83: minut gik det galt. Indskiftede Albers slog til efter en dødbold og udlignede.

Forinden havde FC Fredericia haft flere chancer for at lukke kampen, men skarpheden manglede.

Bedst som det lignede, at kampen endte uafgjort slog Viborg atter til og nok en gang var Albert på pletten i overtiden og sikrede Viborg en sejr på 2-1.

Med nederlaget er FC Fredericia fem point fra tredjepladsen. Næste gang Jonas Dal sender tropperne i aktion er på søndag mod Thisted på Monjasa Park.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia