FC Fredericia tabte søndag eftermiddag 0-1 til Hvidovre, der slog til på deres eneste store chance. Inden havde FC Fredericia misbrugt et straffespark, og det endte med at blive udslagsgivende for resultatet.

FC Fredericia skulle forsøge at bevare den gode stime, som holdet er inde i. Senest blev det til en flot sejr på udebane mod Skive, og takterne fra særligt anden halvleg skulle tages med videre. Ved den lejlighed sprudlede specielt Agon Mucolli og Christian Tue offensivt, mens Elias Olafsson var en meget sikker sidste skanse og diskede op med gode redninger. Da anfører Christian Ege Nielsen stadig sad ude gav det samme opstilling som mod Skive. Det betød disse 11 startede inde:

Elias Olafsson
Mikkel Knudsen – Erik Nissen – Mathias Johannsen – Nicolaj Ritter
Raphael Onyedika – Alexander Jensen
Kristian Kirkegaard – Christian Tue – Agon Mucolli
Dennis Høegh

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Modstanderen Hvidovre fik en hæslig start på sæsonen og lignede en nedrykningsbejler. Blandt andet tabte holdet i egen hule 0-3 til FC Fredericia, og var af flere dømt til at rykke ned, men siden er der blæst nye vind i sejlene for Per Frandsens mandskab. I de seneste otte kampe i 1. division havde Hvidovre forud for dagens kamp blot indkasseret et enkelt nederlag, og til gengæld havde de vundet fem af kampene. På udebanestikken over de seneste fem kampe i 1. division så det endnu bedre ud. Der var Hvidovre således noteret for fire sejre ud og en uafgjort i de seneste fem opgør. Dermed ventede der ikke FC Fredericia nogen nem opgave.

Fra start kom FC Fredericia ellers godt ud af startblokken. Kristian Kirkegaard forsøgte sig efter tre minutter, da han fik bolden i en spids position i feltet, men alligevel fik trykket godt af på Mikkel Brylov. Efter otte minutters spil var det Agon Mucolli, der kom fri i venstre side og trykkede af på Brylov, men igen reddede Hvidovre-keeperen. Få minutter efter burde FC Fredericia være kommet foran. Alexander Jensen og Christian Tue kombinerede bolden rundt, og det endte med, at Jensen blev nedlagt i Hvidovres felt. Dommer Peter Munch Larsen pegede på pletten, og Dennis Høegh skulle eksekvere straffesparket, men Brylov gik til den rigtige side og reddede Høeghs forsøg, der var i chokoladehøjde.

Kampen startede som en åben slagudveksling, men som kampen skred frem fik Hvidovre mere og mere af spillet. Gæsterne fra den københavnske vestegn forsøgte sig med flere langskud i medvinden, og efter en halv time måtte Elias Olafsson diske op med en refleksredning efter et hovedstød fra nært hold i forbindelse med et hjørnespark. I slutminutterne af første halvleg fortsatte Hvidovre med at presse på, men FC Fredericia holdt stand og derfor var stillingen ved pausen 0-0 efter en første halvleg, der ikke gik over historien som den mest velspillede.

https://www.vinmedmere.dk/

Fra anden halvlegs start fortsatte Hvidovre med at have initiativet. Efter 56 minutter gav det pote, da den tidligere Superliga-angriber Kim Aabech kom fri efter et kontrastød og scorede til 0-1. Aabech førte selv bolden frem og gik direkte på mål. Med et velplaceret venstrebenspark i det lange hjørne sparkede Hvidovre-profilen sikkert bolden i kassen. Reaktionen kom prompte fra FC Fredericia, der lavede en dobbeltudskiftning. Ud gik Christian Tue og Kristian Kirkegaard, og ind i stedet kom Mathias Gertsen og Andreas Oggesen.

Netop Gertsen kom hurtigt i fokus. Han var sikker på bolden og efter 64 minutter fik han trykket af, og det blev startskuddet til en god periode for FC Fredericia. Kort tid efter det var Agon Mucollis tur til at forsøge sig, da han med sit karakteristiske ind i banen kom fri til afslutning, men forsøget gik forbi mål. For at fremtvinge en udligning skiftede FC Fredericia derfor igen. Dennis Høegh og Raphael Onyedika blev pillet ud, og ind i stedet kom Justin Shaibu og Henry Uzo, der skulle skabe ravage i den sidste del af kampen.

Det lykkedes ikke FC Fredericia at etablere et pres i slutningen af kampen, der var uden de store chance i begge ender af banen. Derfor ende Hvidovre med at vinde kampen på et mål af Kim Aabech. Næste gang FC Fredericia skal i aktion er på lørdag, hvor Silkeborg er modstanderen på udebane.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer