Der var klasseforskel på FC Helsingør og FC Fredericia torsdag aften. Fredericianernes cheftræner, Michael Hansen, fortæller at det især i spillet langs jorden kom til udtryk, da hans mandskab ikke skabte særlig mange chancer i opgøret.

Allerede efter et minut blafrede netmaskerne på Helsingør Stadion. Det skete efter, at Kristian Kirkegaard fik en omstillingsmulighed, som han sikkert sparkede i kassen og sendte Fredericia i ekstase, men stille og roligt blev billedet vendt.

Helsingør sad tungt på opgøret uden at komme til de store chancer. Fredericia spillede mere afventende og ville slå kontra igen, men kombinationsspillet hang ikke sammen, når muligheden bød sig. Helsingør fik efter 40 minutter for første gang noget ud af deres spilovertag, da Mikkel Knudsen smækkede bolden ind i feltet til Sebastian Czajkowski, der sikkert satte bolden i mål, og få minutter senere scorede Frederik Christensen.

https://www.facebook.com/lise.nielson

I starten af anden halvleg scorede Tonni Adamsen på et afrettet skud inden, at Nicklas Mouritsen med et langskud bankede bolden i kassen til 4-1 efter en times spil, og det formåede FC Fredericia aldrig at svare igen på, og derfor endte gæsterne med at rejse hjem med et nederlag i bagagen.

– Vores boldomgang manglede noget, og de kom tilbage på mistede bolde, og det vidste vi, at de er farlige på, da de er aggressive i den del af spillet. Vi må erkende, at Helsingør var bedre end os. Vi prøvede at få noget ud af det, der skulle give os rygstød, men vi tabte til et bedre hold, sagde Michael Hansen efter opgøret.

Ude fra sidelinjen kunne Hansen konstatere, at FC Fredericia blot havde et skud indenfor rammen, foruden Kirkegaards mål.

– Det er sigende, fordi vi mange gange kommer op i deres mellemrum, men derfra havde vi svært ved at skabe chancer. Helsingørs forsvarer var dygtige, og selvfølgelig er der ting, der kiksede lidt og vi manglede lidt individuelt. Når Helsingør var i det humør de var i, så skulle der meget til, men nogen gange taber man til et bedre hold og det gjorde vi, forklarede Michael Hansen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Alexander Nybo (4): At indkassere fire mål er aldrig godt, men havde undervejs et par store redninger.

Oliver Olsen (02): Virkede langtfra sikker i indgrebene, og det kom til udtryk flere gange.

Jeppe Brinch (02): Var impliceret i målet efter pausen, og var en af dem, som man kunne forvente tog ansvar, men det skete ikke.

Tobias Anker (02): Heller ikke Anker ramte dagen i forsvaret.

Alexander Jensen (02): Normalt er Alexander Jensen som en dieselmotor, der kører stabilt på et fornuftigt niveau, men kvaliteten manglede mod Helsingør.

Valance Nambishi (02): Fredericia tabte kampen om midtbanen, og med en boldomgang, der ikke var prangende, var det ikke en særlig god kamp af Nambishi.

Christian Ege (4): Forsøgte sædvanen tro at fighte alt hvad han kan, men det var ikke nok.

Kristian Kirkegaard (7 – Man of the Match): Eneste spiller, der ramte et godt niveau for FC Fredericia.

Nicolaj Ritter (02): Ritter plejer at være stabilteten selv, og have et højt bundniveau, men bunden blev nået mod Helsingør.

Samson Iyede (02): Helt og aldeles ufarlig kampen igennem.

Anders Holvad (4): Så tændt ud fra start, men blev anonym, da spillet ikke hang sammen.

Mikkel Basse (4): Gjorde ikke nogen forskel, da han kom ind.

Patrick Egelund (02): Fik den utaknemmelige opgave at skulle løfte FC Fredericias spil, men fik slet ikke sat sit præg på kampen.

Christian Tue (4): Kom ind med vildskab, men formåede ikke at skabe ravage i Helsingørs defensiv.

Erik Nissen (UB): Spillede ikke nok.

Andreas Lausen (UB): Spillede ikke nok.