FC Fredericia spillede en fremragende kamp mod Viborg i fredags. I dag var det stik modsat, da modstanderen var Vendsyssel hjemme på Monjasa Park. Efter en skidt indsats i store dele af opgøret, hvor FC Fredericia spillede skidt, endte det med et nederlag på 2-4.

FC Fredericia skulle tirsdag forsøge at følge op på sejren fra Viborg-kampen i fredags, hvor det blev til en sejr på 2-0. Det skete med lidt blandet kort i startopstillingen i forhold til det opgør.

Troldmanden Agon Mucolli måtte tage til takke med en plads på bænken, og det samme gjaldt for Mathias Gertsen. De blev erstattet af Anders Holvad og Victor Torp, og det gav følgende startopstilling for FC Fredericia.

Alexander Nybo
Jacob Buus – Erik Nissen – Mathias Johannsen – Nicolaj Ritter
Christian Ege Nielsen – Andreas Oggesen
Anders Holvad – Victor Torp – Kristian Kirkegaard
Dennis Høegh

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Et af temaerne for FC Fredericia har været, at en del spillere var i karantænefare i forhold til lørdagens kamp mod Vejle. I startopstillingen drejede det sig om Anders Holvad, Jacob Buus, Andreas Oggesen og Dennis Høegh, og det skulle derfor blive spændende at se om det fik indvirkning på kampen.

Vendsyssel var forud for kampen på femtepladsen. I sidste sæson spillede de i Superligaen, men rykkede ned og den her sæson startede de skidt ud. Som tiden er gået har de fundet sig selv lidt, men de mangler stadig en smule. Der er dog tale om et hold med glimrende spillere, der har gjort sig på højere niveau end den danske 1. division.

FC Fredericia sad på spillet i kampens indledning. Der var flere gange god energi fra Jonas Dals mandskab, der i kampens indledning fik tre hjørnespark, som alle blev ufarlige efter dårlige spark fra Nicolaj Ritter og Victor Torp.

I stedet var det Vendsyssel der efter 17 minutter stik imod boldbesiddelsen kom i front efter et hjørnespark. Jeppe Svenningsen steg umarkeret til vejrs og sendte bolden ind bag Alexander Nybo, som var chanceløs.

Minuttet efter var FC Fredericia tæt på at udligne. Det skete, da Anders Holvad brød igennem i højre side og fandt Dennis Høegh i feltet, men Høeghs forsøg røg akkurat forbi Peter Friis Jensens mål.

Bedst som det lignede, at FC Fredericia var på vej tilbage i kampen slog Vendsyssel til igen. Forsvaret var passivt, og ud af ingenting var Wessam Abou Ali helt fri, og sparkede bolden i mål til 2-0. Det var en kold spand  vand i hovedet på FC Fredericia, der fik et endnu stejlere bjerg at skulle bestige.

https://www.vinmedmere.dk/

I det 41. minut kom FC Fredericia yderligere bagud. Et boldtab midt på banen gav en omstilling efter, at Victor Torp ikke vandt en satset tackling. Det gav Wessam Abou Ali en duel mod Jacob Buus, der blev afdriblet og efterfølgende sparkede angriberen bolden i mål til 3-0. Det stod i meget stor modsætning til den præstation, som blev leveret i fredags, men fuldt fortjent gik FC Fredericia til pause bagud efter en af sæsonens ringeste præstationer på Monjasa Park.

Fra anden halvlegs start reagerede Jonas Dal ved at tage Anders Holvad ud og erstatte ham med bysbarnet Agon Mucolli, der der skulle bringe noget magi ind på det fredericianske mandskab. Det var dog ikke til at se fra start, hvor Johnny Mølbys mandskab fortsatte med at have teten og havde flere forsøg, som kunne have bragt dem yderligere foran.

I det 55. minut foretog FC Fredericia en dobbeltudskiftning. Nicolaj Ritter røg i græsset og lod sig udskifte med Henry Uzo, og i angrebet kom der en ny mand i front i form af Steven Enna, som erstattede Dennis Høegh.

Lige lidt hjalp det. Vendsyssel buldrede videre, og kom efter 59 minutter foran 4-0, da Andreas Kaltoft uhindret i feltet fik bolden og satte den ind bag Alexander Nybo, som ikke så alt for heldig ud.

Efterfølgende udspillede der sig lidt uvante scener. Red Pride begyndte at juble hver gang, at FC Fredericia lavede en aflevering, som ramte en medspiller. I forlængelse af en længere periode med jubel tilråb tog Jacob Buus chancen efter 62 minutter, da han trak ind i banen og trykkede af med venstre, men forsøget sneg sig forbi mål.

Andreas Oggesen spillede en drømmekamp en fremragende kamp mod Viborg, men spillet fungerede slet ikke for ham i dagens kamp. Jonas Dal tog konsekvensen og tog Oggesen ud, og på banen kom Mathias Gertsen.

(Foto: Magnus Runge / Fredericia AVISEN)

Højdepunkterne i den resterende del af kampen lignede nogen, der ville blive begrænset, da FC Fredericia lignede et hold, der havde givet op. Et af dem kom med et kvarter igen, da Vendsyssels keeper blev skadet, og udskiftet til fordel for reservekeeper Mads Jensen.

Med otte minutter igen blev Jensen passeret. Netop indskiftede Martin Mikkelsen sendte et hjørnespark ind i feltet, og i den forbindelse lykkedes det indskiftede Steven Enna at reducere.

Minuttet efter kom yderligere en reducering. Det skete, da Mathias Johannsen så Mads Jensen var kommet for langt ud af sit mål og reducerede til 2-4. Publikum øjnede et comeback, men det udeblev og i stedet vandt Vendsyssel fortjent opgøret 4-2.

Se her flere billeder:

FC Fredericia får mulighed for at rette op på præstationen, når holdet på lørdag møder Vejle på udebane.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer