FC Fredericia vandt onsdag eftermiddag 2-1 mod Alka Superliga-mandskabet Hobro IK i en kamp, hvor fredericianerne viste meget opløftende momenter i forhold til nederlaget mod Middelfart.

FC Fredericia startede med følgende spillere:

Alexander Nybo

Mikkel Hedegaard – Piscu – Mads Eriksen – Oliver Fredsted

Anders Oggesen – Christian Sørensen

Denis Fazlagic – Niels Letort – Anders Holvad

Dennis Høegh

Fra start var det lagt fast, at Nybo ville få første halvleg, men det viste sig, at han kun fik 25 minutter, da han selv følte sig usikker omkring foden og derfor lod sig udskifte med Dino Hodzic.

Efter fem minutters spil var det tydeligt, at FC Fredericia var oppe i et helt andet gear end mod Middelfart. Der blev gået til den i duellerne. Tændingen udmøntede sig også i en chance til en oplagt Fazlagic, hvis forsøg dog ikke blev rigtig farligt.

FC Fredericia sad generelt på spillet på den kolde kunstgræsbane i Madsby Enge, der dannede rammerne om dagens træningskamp. Det var dog Hobro med kampens næste chance, da Björn Kopplin havde et forsøg, som røg over Alexander Nybos mål.

Niels Letort var manden, derefter 23 minutters spil fik sat målscoringen i gang i opgøret. Letort fik prikket bolden ind bag Jesper Rask i Hobro-målet, og bragte fredericianerne i front.

Få minutter senere var Fazlagic ved at fordoble føringen, men bolden kom ikke i mål. I samme moment blev Dino skiftet ind i FCF-målet, og han blev straks sat på prøve af Danny Olsen, der fik en friløber, men den kroatiske keeper afværgede situationen.

Dino kunne dog ikke stille noget op efter 35 minutters spil, da Quincy Antipas bragte balance i regnskabet. En tilbagelægning, som Dino Hodzic selv havde bedt om, blev brudt af den lynhurtige offensivspiller, som sikkert satte bolden i mål til 1-1.

Kort tid før pausen var Niels Letort lige ved at bringe FCF i front igen. Hans forsøg sneg sig dog lige akkurat forbi, og derfor var stillingen ved pausen 1-1.

En hurtig pep-talk fra de to holds trænere og så kom anden halvleg i gang. Knap havde spillet nået at sætte sig før Niels Letort udnyttede Jesper Rask tabte bolden ned foran ham. Letort svigtede ikke, og fik bragt FC Fredericia foran med 2-1.

Resten af kampen bar præg af, at det var en træningskamp og de begge hold skiftede flittigt ud. For FC Fredericia markerede indskiftede Esben Petersen sig dog med flere vellykkede aktioner. En af dem var lige ved at gøre ham til målscorer tre minutter før tid, da han fik sendt et drøn på overliggeren.

Petersens skud på overliggeren var samtidig kampens sidste chance, og dermed gav FC Fredericia Hobro en dårlig generalprøve inden de tager hul på Superligaen på mandag hjemme mod AGF.