FC Fredericia har valgt at åbne for tilskuere til lørdagens kamp på Monjasa Park mod Fremad Amager. Ligeledes spilles mordagens kamp mod HB Køge på udebane med tilskuere.

Regeringen meldte tidligere ud, at de ville tillade op mod 500 tilskuere til fodboldkampe, og det har givet klubberne mulighed for at åbne op for tilskuere. Det er dog med forbehold, da klubberne ifølge protokollerne skal have navn og oplysninger på de personer, som er inde at se kampen.

Allerede tirsdag aften var der åbnet op for tilskuerne til NordicBet Liga-kampene. Det betød, at der var tilskuere, der så til i Nørreskoven, da Vejle tabte 2-1 til Skive, og der var også tilskuere på lægterne, da Nykøbing spillede 2-2 mod Kolding, men til gengæld var der ingen tilskuere på lægterne, da Vendsyssel spillede 1-1 mod Hvidovre.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

FC Fredericia oplyser følgende om deres åbning for tilskuere:

I FC Fredericia er vi glade for, at vi endelig kan åbne dørene for tilskuere – men det bliver ikke på den måde vi er vant til fra tidligere, desværre.

Da der kun må samles 500 personer på Monjasa Park til en fodboldkamp inkl. spillere, bolddrenge, frivillige, vagter m.fl., så betyder det, at der kun vil blive uddelt ca. 350 billetter til tilskuere, da der skal ca. 150 personer til at afvikle en fodboldkamp på Monjasa Park.

I FC Fredericia kan vi ikke undvære vores tilskuere, uanset om man er samarbejdspartner, frivillig, fan eller noget helt fjerde, da opbakningen betyder utrolig meget for klubben og spillerne. Dog er vi i denne specielle situation nødt til at prioritere hvem vi lukker ind på Monjasa Park i et omfang så vi kan håndtere det.

https://www.vinmedmere.dk/

FC Fredericia har valgt at prioritere samarbejdspartnere og medlemmer af FC Ungdom til kampen på lørdag.
Hvis ikke alle 350 billetter bliver afsat, så vil de resterende billetter blive tilbudt til de personer som har købt et sæsonkort.
Om det bliver efter først til mølle eller ved lodtrækning har vi endnu ikke besluttet os for i denne specielle situation, så vi anbefaler derfor sæsonkortholdere at holde øje med vores hjemmeside fra på torsdag, hvor vi melder mere ud om billetsituationen for sæsonkortholdere – dog kun i tilfælde af, at der er billetter tilbage.

Dette betyder samtidig, at det ikke vil være muligt at overvære kampen, hvis ikke man enten er samarbejdspartner i FC Fredericia, medlem af FC Ungdom eller har købt et sæsonkort. Der vil ikke blive sat billetter til salg til kampen.

Følgende retningslinjer gælder på Monjasa Park til kampen på lørdag d. 13 juni.

  • Vi anbefaler at man følger sundhedsstyrelsens retningslinjer; hold afstand, vask/sprit hænder og nys i ærmet.
  • Hvert andet sæde på Monjasa Park vil være spærret af, så der vil være 1 meter mellem hver tilskuer.
  • Det er ikke tilladt at stå op og overvære kampen, man skal sidde ned på tribunen.
  • Man kan ikke betale med kontanter i kioskerne, kun kontaktløs betaling.
  • Det er ikke tilladt at gøre ophold i nogle områder på Monjasa Park, man skal indfinde sig på sin siddeplads.
  • FC Fredericia fører adgangsliste med samtlige tilskuere, hvor navn og kontaktinformationer fremgår.
  • Hvis ikke at man står på adgangslisten, så vil man blive nægtet adgang til Monjasa Park.
  • Alle personer som skal ind på Monjasa Park skal fremvise gyldigt ID.
  • Hvis det bliver muligt for sæsonkortholdere at overvære kampen, så er det ikke muligt at udlåne sit sæsonkort ud til andre – kun den som har købt sæsonkortet kan ansøge om en billet.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer