FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, begræder afgangen af Manjrekar James, men fortæller, at jagten er sat en efter en ny midterforsvarer og oplyser, at der blandt andet kommer en prøvespiller fra Bermuda.

FC Fredericia går efter at bevare deres placering på tredjepladsen, som giver adgang til playoff-kampe om at komme i Superligaen, og selvom afgangen af James er en streg i regningen, er ambitionerne intakte.

“Det ændrer ingenting overhovedet. Vi har før mistet gode spillere, og James er bare en ud af mange. Det er ikke fordi, at vi på nogen som helst måde har lempet trykket på ambitionerne. Vi skal have fundet en erstatning for James, og hvem det bliver må tiden vise,” siger Stig Pedersen til Fredericia AVISEN.

Manjrekar James var i FC Fredericia på en lejeaftale fra FC Midtjylland, men det er ikke sikkert, at der kommer en erstatning af ham fra det midtjyske.

“Vi kigger i hele Danmark og hele verden efter muligheder. Vi har tre gode midterforsvarer i forvejen. Det var sådan, at da vi skulle første turneringskamp i Næstved, var Erik Nissen foran James, men han blev skadet og er først klar nu. Erik skal til at spille kampe, når vi skal på træningslejr, så vi er fulde af fortrøstning. Hvis det ikke lykkes at finde en kompetent erstatning, er vi lidt svækket, og lige nu slikker vi sårene. Det er ærgerligt, at vi har mistet James, men vi skal nok få løst opgaven og hente en ny dygtig midterforsvarer,” fortæller Stig P. og fortsætter:

“Vi skal også huske, at de andre spillere fra FC Midtjylland er her endnu, og vi forventer endnu mere af dem i foråret, fordi at de har været her i et halvt år og kommer i en stærkere udgave. Men vi vil komme ud til forårssæsonen i en stærkere udgave, og derfor er det stadig afgørende, at vi finder en dygtig spiller som erstatning for James.”

Afgangen af en profil er noget FC Fredericia har prøvet før, og Stig Pedersen tager derfor situationen med ro og fortæller, at ingen er uerstattelige.

“Der er ikke nogle spillere på holdet, hvor holdet står og falder med en mand. Vi har også tabt kampe med James på holdet. Havde vi en angriber, der havde lavet 10-15 mål, havde han også været væk, og vi skulle finde en ny nu. Vi lever og dør med til- og afgange af spillere, skader, karantæner og alverdens ting,” forklarer Sig Pedersen.

En mulighed erstatning for Manjrekar James ankommer til Danmark mandag aften. Det drejer sig om 24-årig William White, der er født på Bermuda og senest har spillet i den finske klub Närpes Kraft. White skal blandt andet være med i tirsdagens træningskamp mod Randers.

Klip med FC Fredericias røvespiller, William White.

“Han er en højrebenet midterforsvarer, og White er en af flere, som vi kommer til at vænne. Vi kigger også i danske klubber efter en midterforsvarer, herunder også FC Midtjylland,” udtaler Stig Pedersen, der finder det særdeles vigtigt at finde en erstatning for James for at være armeret i midterforsvaret:

“I efteråret havde vi flere kampe, hvor vi kun havde en fuldblodsmidterforsvarer til rådighed, hvor vi blev nødt til at spille med Victor Torp i forsvaret. Vi er bedre besat nu, når Mathias Johannsen og Erik Nissen er tilbage, og nu skal vi have tilknyttet en til midterforsvarer,” lyder det fra FC Fredericias direktør.

www.eventc.dk