FC Fredericia manglede at skaber de store chancer, og derfor mener holdets træner, at det var retfærdigt holdet tabte 2-0 til Silkeborg.

https://www.vinmedmere.dk/

FC Fredericia havde bolden en del ,men det endte at blive til et nederlag på 2-0. Inden kampen blev lukket med ni minutter igen med det afgørende mål havde FC Fredericia brændt deres eneste store chance, da Dennis Høegh ramte stolpen på et hovedstød.

»Det var måske retfærdigt nok. Skulle vi have haft noget med, så var det med Høeghs chance, ellers har vi ikke nok i anden halvleg. De havde ikke farlige afslutninger, men de havde flere end os. Vi dør med støvlerne på, og giver den et skud, og leverer en god indsats i 60-70 minutter. Til sidst stilnede kampen lidt af, da vi kom bagud 2-0. Jeg havde en forventning om, at kampen kunne leve til det sidste, men det skete ikke,« siger Michael Hansen.

Netop det at FC Fredericia havde bolden meget, men uden at blive farlige var et tema for holdet undervejs.

»Det talte vi om i pausen. Vi var lidt shaky i de første 15 minutter og kom frem til noget efterfølgend. Vi fik kontrolleret det flot og havde en forventning om, at Silkeborg ville storme os igen, men det skete ikke. Vi havde 5-6 frispark omkring deres felt, men der var nul af dem farlige. Når man skal bygge meget op og ikke få noget ud af det, så mister man energien, og det skete for os. Jeg skiftede måske også forkert ud,« konstaterer Michael Hansen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Med resultatet scorede FC Fredericia ikke for anden kamp i træk, men det er ikke noget FC Fredericia-træneren tænker så meget over.

»Indtil da havde vi scoret i alle kampene, og nu har vi to nederlag i træk. Ud af til har vi gjort, at forventningerne er større. Nu har vi en vigtig kamp tilbage mod HB Køge, der skal afslutte et flot halvår,« siger Michael Hansen.

FC Fredericia er med nederlaget nu på fjerdepladsen, og puster bagfra i forhold til top-6. Holdet har nu seks point ned til syvendepladsen, som netop HB Køge indtager.

»Målsætningen er top-6, og vi er der ligemeget hvordan det går os mod HB Køge. Vi er ivrige for at vise os frem på lørdag, hvor der venter en stor opgave. Det er to så forskellige kampe, at evalueringen af den her ikke er vigtig i forhold til det holdtaktiske mod HB Køge,« slutter Michael Hansen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer