I dag under Kulturnatten bliver det sidste chance for at handle hos Heiny Bags i Vendersgade. Butikken flytter til Vejle og der skal sælges ud, derfor kan du lave en god gadehandel, inden Heiny Bags lukker og slukker i Fæstningsbyen.

Fredericia AVISEN besøger Heiny Bags, hvor vi møder en meget travl Heidi Nymark Jespersen. Hun er i gang med at male og gøre rent i butikslokalet, som hun snart forlader i Vendersgade.

Heidi nåede næsten fire år i Fredericia, men nu flytter butikken til Vejle, hvor en spritny Heini Bags vil åbne i Søndergade 1A – det er omtrent ved det lille rådhus på gågaden.

Men i dag og indtil der er udsolgt eller kulturgassen er gået af ballonen, så vil man kunne lave en god gadehandel foran butikken.

Der er mange kurve med tasker til et hvert formål. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“Der er en masse DAY, Birger Mikkelsen, Redesign, Dixie – og så er der mange forskellige tasker i næsten alle størrelser. Der er computercovers, pusletasker og så er der altså et lille parti af de populære Fjäldräven tasker”, siger Heidi og fortsætter, “der er faktisk lidt af alt”.

Heidi siger også, at på grund af hendes nordjyske aner, vil der være mulighed for at prutte lidt om prisen, hvis man ikke kan blive helt enige. Planen er, at Heiny Bags får en netbutik og her kommer loyaliteten tilbage til de fredericianske kunder.

Heiny Bags i Vendersgade. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

“Når shoppen kommer op, så vil man kunne indtaste en rabatkode som indeholder fri fragt, hvis man er fra Fredericia”, siger Heidi.

Koden bliver 7000 som matcher vores postnummer, men hvis du skal gøre en sidste handel, så er det i dag.

https://www.facebook.com/menyfredericia/