Fredericia AVISEN besøger Gardenia og Byens Brød i Erritsø for at se hvad sådan en fars dag bringer af travlhed. Hos blomsterhandleren sender de øl over disken, hos bageren ser det ud til, at far skal forkæles med morgenbrød og kage.

Der har været travlt i begge afdelinger af Byens Brød siden den tidlige morgenstund. Det ser ud som om, at mange fredericianske fædre skal have morgenbrød.

Travlhed hos Byens Brød

“Der har været et stort rykind, ja faktisk er det slet ikke stoppet endnu. Udover vores normale morgenbrød, så er vores fars dagskage utrolig populær”, siger Lars Hesselvig.

Morgenbrød til farmand. Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

Når det er mors dag er det næsten juleaften for en blomsterbutik. Godt nok får far ikke blomster i samme format som mor, men derfor kan der godt være travlt bag disken hos Gardenia.

Vi spurgte indehaver af Gardenia Blomster om, hvad den store forskel er på mors- og fars dag.

“Der skal jeg så være helt ærlig, børnene elsker mor højere end far. Mor er mere uundværlig end far, men der er stadig gang i den og det bliver der mere fra år til år”, siger Lone med et smil.

Masser af lækre gaver til far hos Gardenia

Hvad skal far have, når han ikke skal have blomster?

Far skal have rom, lakrids og masser af øl. Grunden til, at vi har de varer er jo så vi kan nå hele vejen rundt fra blomster, til værtsgaver og så selvfølgelig en gave til far. De fleste bestillinger kommer på nettet, og kan faktisk bestilles endnu”, siger Lone.

Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

90 procent af de bestillinger Gardenia har leveret i dag er kommet via nethandel og selvom mors dag er noget større volumenmæssig, så sender de over 50 kurve ud til glade fædre. Men når det kommer til far så er prisen på gaverne lidt højere.

Vi ønsker alle en god fars dag.

http://www.sct-knud.dk/