Panorama Biografernes helt store hit i efterårsferien er årets Far til Fire film – Far til Fire & Vikingerne. Det fortæller medindehaver Helle Broen, da AVISEN taler med hende om årets helt store familiefilm. 

Vi tog en tur i biffen for at se årets store filmhit for hele familien: Far til fire & Vikingerne. Det var absolut ikke en dum ide, for blandt de mange film i serien, mindes de fleste helt sikkert de oprindelige film, hvor familien drager til Norge, Bornholm etc., og det er aldrig let at følge efter store klassikere. 

Det lykkedes dog igen for holdet bag de moderne udgaver. 

En rejse fra Ib Schønberg til Martin Brygmann i rollen som far er et stykke fra hinanden, alligevel klæder de begge deres tid, og med barnestjerner som YouTuberen Naja Münster (Spiller rollen som Olivia) og den krølhårede Elton Rokahaim Møller i hovedrollen; Lille Per. 

I denne udgave skændtes familien på kryds og tværs. Søs vil flytte hjemmefra, fordi hun er træt af at lave alle huslige pligter for familien. Familiens humørbombe Onkel Anders (Thomas Bo Larsen ) foreslår, at familien skal på kursus på Fyn for at genskabe hamonien. 

Da familien når frem via hestevogn, viser det sig at være rollespilsterapi, hvor familiens medlemmer skal indtage roller som forskellige vikingerne sammen med andre familier.

Her gennemgår familien forskellige samarbejdsøvelser, alt sammen undervejs er hylende morsomt. Man klapper sig flere gange på låret – både som voksen og barn i biffen. 

Bevæbnet med cola og popcorn er oplevelsen optimal og skæg, da filmens største opgave bliver at finde familiens kæreste eje, Bodil Kjær, der i vikingetidens ånd bliver ofret. En ofring og efterfølgende jagt efter Bodil, der får familien til at samarbejde. 

Blandt de bedste roller i denne Far til Fire film finder man Martin Brygmann, der leverer en top præstation, men generelt så får man indtryk af, at de alle har det godt sammen, hvilket smitter af i deres indlevelse, skuespil og generelle præstation. Vi vil ikke afsløre mere af filmens handling, men blot komme med en klar anbefaling om at besøge biografen og tage ungerne med til en rigtig familiefilm.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer