Forside Fredericia Fantastisk start på Den Kreative Skoles sommerfestival

Fantastisk start på Den Kreative Skoles sommerfestival

DEL

Inden aftenens planlagte koncert og prisoverrækkelse, som du naturligvis også kan læse om på Fredericia AVISEN var der arrangeret nogle korte koncerter og andre spændene ting i løbet af eftermiddagen. I Magasinet kunne man opleve et tværfagligt projekt med titlen Barndommens Gade ved Nana PI og Sarah Lindhardt. Det lød virkelig godt og blev fremført med indlevelse og talent.

Herefter kom turen til Trommesammenspil: Fire unge talentfulde elever spillede i den lille sal, først et nummer med titlen: Rittersport med mint, skrevet af deres lærer, Martin Zaulich, herefter nummeret, Can you feel it af Mr. Fingers. Det var veludført med fede rytmer og eleverne modtog berettiget bifald og klapsalver.

I den store sal lige efter blev. der kælet for øregangene med en strygerkoncert af et ensemble bestående af seks forskellige strygerorkestre fra minietta, karrusel, ancona, celloensemblet,juniorstygerne og the final Four . De spillede så flot og harmonisk og også her fik de dygtige musikelever et højt bifald efter hvert veludført nummer.

De unge mennesker glemte at bukke en enkelt gang, så der kom et ekstra bifald, så de kunne bukke også. Turen gik tilbage i Den Lille Sal, hvor der var disket op med guitar og sang, her blev sangen Roadtrip af Red Hot Chili Peppers og  Case of you af Joni Mitchell sunget og spillet til perfektion.

I Den Lille Sal blev elevernes koncerter rundet af med sammenspilshold 2, der spillede nummeret (Bad) Dream som var egen komposition, fantastisk udført og et godt nummer og kæmpe bifald her også.

De talentfulde unge musikere udførte alle de små koncerter med stor entusiasme og professionalisme og afleverede herefter taktstokken til 6. Juli Garden der kl. 18.30 spillede foran glasporten, inden aftenens afslutningsarrangement i Tavlehallen. Imens alt dette løb af stablen, var der udenfor og inde i forhallen gang i grillen og der blev solgt pølser, pasta og kartoffelsalat.

Alle hyggede sig helt vildt , nød maden og musikken, der gjaldede alle steder fra. Den Kreative Skole var endnu engang en suveræn vært. De dygtige elever viste også dens værd og berettigelse .

DEL