Forside FC Fredericia “Fansene fik vendt gravkammer stemning til smil på læben”

“Fansene fik vendt gravkammer stemning til smil på læben”

DEL
Foto: Michael Nielsen - Mphoto

FC Fredericia smed en 2-0 føring væk mod Hvidovre, som hentede 2-2 i slutminutterne. Alligevel blev FC Fredericia-spillerne kaldt tilbage på banen efter de var gået i omklædningsrummet, den oplevelse glædede Jonas Dal sig over.

FC Fredericia lignede et hold i cruisecontrol, men i anden halvleg vendte tingene på hovedet og de sluttede i stedet sæsonen med en noget mærkelig fornemmelse efter at have spillet 2-2 mod Hvidovre.

“Det er meget mærkeligt. I de første 45 minutter kørte vi Hvidovre ud af brættet og spillede dem som vi skule. I anden halvleg fandt vi ikke niveau, og fandt slet ikke vores spil. Det blev til en duelkamp, og det var vi ikke bedst til, og når vi skulle den anden vej på kontra, så var vi ikke dygtige nok, og derfor nøjes vi med 2-2,” siger Jonas Dal.

Hele FC Fredericias hold var gået i omklædningsrummet efter at have takket for opbakningen, men efterfølgende ville fansene have dem på banen igen. Den oplevelse glædede Jonas Dal sig over.

“Fansene er fantastiske, det har de været lige siden de fandt sammen og stiftede Red Pride. Vi sad med gravkammer stemning og blev kaldt ud til fansene, så fik vi alligevel smil på læben. Jeg er glad for, at fansene er der i med- og modgang for os,” slutter Jonas Dal.

http://bit.ly/sofielindelecture
DEL