Det skulle have været foran en stopfyldt thansen ARENA, men grundet Corona blev det ikke til noget. I stedet tog HK Ultras i tirsdags afsked med de afgående FHK-spillere Rune Schrøder, Nikolaj Mehl og Anders Sell.

Tirsdag aften havde fanklubben inviteret til et arrangement på Landssoldatspladsen, og for at sørge for, at forsamlingsforbuddet ikke blev overskredet var tilmelding påkrævet.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Omkring 40 medlemmer af HK Ultras havde tilmeldt sig, og var dukket op klokken 20:00, hvor der blev sagt sagt farvel og givet gaver til de snart forhenværende FHK-spillere.

Formand Anders Holm lagde ud med at takke Anders Sell for sin tid i FHK og ridsede hans tid op i FHK, der startede, da FHK og Trelde begyndte et ungdomssamarbejde. Et gennembrud på førsteholdet blev det ikke til, men andre ting havde fanformanden bidt mærke i.

“Du har været god til at hjælpe ungdommen i klubben med at træne dem og det er værdsat herfra. Du er blevet senior, og når vi har et ligahold som nu, så er du på niveauet lige mellem liga og vores 2. divisionshold, så det er forståeligt, at du vil videre. Der er også lidt gang i den i “Kostalden” i Tønder, så det er et fornuftigt valg, når det nu ikke skulle være Fredericia,” sagde Anders Holm.

Rune Schræder, Nikolaj Mehl og Anders Sell foran Landssoldaten. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Dernæst kom turen til Rune Schrøder, der blev hentet til FHK for to år siden fra TM Tønder.

“Du havde erfaringen med at spille liga i Tønder, og du blev hentet til for at få os i ligaen, og det lykkedes. Især i den sidste tid i ligaen gjorde du det godt, og bankede mål ind, og vi er flere, der gerne havde set, at du fortsatte i klubben,” fortalte Anders Holm.

Slutteligt blev der sagt nogle ord til Nikolaj Mehl, der blev hentet til FHK fra norske Elverum, hvor han vandt fire norske mesterskaber.

“Dit mål var klart, da du kom. Du ville hjælpe os i ligaen, og der var kun én ting i dit hoved og det var, at vi rykkede op i det første år. I det andet år var målet, at vi skulle overleve og det lykkedes også. Udover at missionen lykkedes, så har vi sat pris på den attitude du er kommet med. Du er kommet med gejst og en knyttet næve ud mod os. Det er noget vi synes har været rigtig fedt,” sagde Anders Holm.

https://www.adp-as.dk/

De afgående spillere fik alle overrakt en kurv med lækkerier fra Fredericia Vinhandel som tak for deres tid i Fredericia Håndboldklub.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer