I torsdags spillede FC Fredericia sæsonens sidste kamp, og i den forbindelse offentliggjorde Red Pride, at Steven Enna er blevet kåret til årets spiller af dem.

Sæsonens sidste kamp endte 2-2 mod Nykøbing, men både før og efter kampen fik Enna en hyldest for hans præstation i sæsonen, hvor det er blevet til 11 kasser i 30 kampe i NordicBet Ligaen.

https://www.vinmedmere.dk/

“Det er min første sæson som professionel, så det har været fantastisk. Jeg har kun gode ting at sige om klubben. Jeg har scoret mål her, og været en del af offensiven, og Red Pride har lavet god stemning,” siger Steven Enna.

I sin første sæson har Enna gjort det så godt, at han fik kåringen som årets spiller af Red Pride og det skulderklap betyder noget for amerikaneren.

“Jeg er stolt over det, det er en stor ære. De støtter os ligemeget hvad og synger sange til os,” siger Enna, der har ting han vil arbejde med frem mod næste sæson:

“Det har været en lang sæson, især med corona. Jeg ser frem til næste sæson, og som angriber vil jeg score flere mål,” forklarer han og slutter med at komme ind på, hvad den kommende pause skal bruges på:

“Jeg kan ikke tage hjem, fordi pausen er for kort. Jeg skal rundt omkring i Danmark og hænge ud med nogle gutter,” slutter player of the year, Steven Enna.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer