Forside FC Fredericia Fanklub genopstår: FC Fredericia og Red Pride vil indrette nyt fanafsnit

Fanklub genopstår: FC Fredericia og Red Pride vil indrette nyt fanafsnit

DEL

Efter at have været uden decideret fangruppering i flere sæsoner kommer der til foråret for alvor liv på lægterne på Monjass Park, hvor et nyt fanafsnit ser dagens lys i forbindelse med fangrupperingen Red Pride genopstår.

Julepausen er over FC Fredericia, der holder jul på tredjepladsen, men i kulissen har der været arbejdet hårdt, da fangrupperingen Red Pride genopstår.

Efter flere møder med nogen af de gamle medlemmer af Red Pride, er vi nu klar til at genoplive Red Pride. Vi har sammen lavet nogle rammer for, hvordan vi kan skabe en stemning og fankultur i og omkring FC Fredericia. Blandt andet kan vi løfte sløret for, at det nuværende udebane fanafsnit vil blive indrettet til nyt afsnit for fans af FC Fredericia”, siger salgsansvarlig i FC Fredericia, Christian Holm Johansen.

”Vi kan slet ikke forklare, hvor vigtigt det er for os at have en fanklub, som kan skabe noget liv på Monjasa Park. Vi håber at dette bliver en kæmpe succes, og vi vil gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe Red Pride i gang. Vi krydser fingre for at de tiltag vi kommer med, vil skabe en god bund for indmeldelser i Red Pride. Vi er godt klar over vi ikke peaker fra dag et, men vi håber at der med tiden vil være en stor tilslutning af medlemmer”, uddyber Christian Johansen.

Der vil snarest blive oprettet en Facebook side for Red Pride, hvor der løbende vil komme informationer omkring indmelding i Red Pride, udebaneture, fordele for medlemmer og meget mere.

FC Fredericia og Red Pride vil dog gerne allerede nu løfte sløret for, at der til den første hjemmekamp d. 10. marts imod FC Helsingør, vil være fri øl og grillpølser for alle medlemmer af Red Pride fra 1½ time før kampstart og frem til kampstart.

Søren Christensen bliver formand for Red Pride.

www.perhaps.dk
Annonce
DEL