HK Ultras’ formand, Anders Holm, fortalte efter sejren mod KIF Kolding, at det var øjeblikke som dette, at fanklubben har ventet på.

Det er over otte år siden, at FHK sidst har spillet mod KIF Kolding. Det gjorde sejren på 26-34 til noget særligt for HK Ultras, der var troppet talstærkt op i Kolding.

“Det er helt fantasitsk, det er det vi har ventet på i alle årene. Vi ikke bare vinder, vi smadrer dem,” konstaterer formand Anders Holm.

Hvordan var kampen for jer?

“Vi havde en fest allerede inden kampen og det gik bare vores vej. Det var én stor fest,” siger Holm, der ikke havde turdet drømme om så stor suverænitet på banen:

“Vi havde håbet på det, men at det blev så suverænt havde vi ikke drømt om.”

Signalet med sejren er ikke til at tage fejl. Ikke nok med FHK’s sejr, så forbliver Kolding på sidstepladsen i Primo Tours Ligaen.

“Det er så perfekt et signal. Som der bliver sunget: sommer, sommer og sol, duften af kolding i 1. division,” forklarer Anders Holm med et smil på læben.

Er den sang meget sigende for jeres dag i dag?

“Det sætter det meget godt på spidsen. Vi får de to point , vi storsejrer og giver Kolding et gok i nødden,” udtaler Anders Holm.

https://www.fredericiavin.dk