Fodbolden ruller igen på Monjasa Park, og det er noget, der glæder formanden for Red Pride, Søren Christensen, som håber at standarden fra sæsonpremieren mod Vendsyssel kan blive holdt.

Som fodboldfan findes der to irriterende tidspunkter på året. Når der er vinter- og sommerpause, og derfor er det en glad fanformand efter sæsonpremieren.

“Det er rigtig godt at være i gang igen. Sommeren er heldigvis ikke så lang som vinterpausen, og der har været lidt træningskampe nu her, men det er lækkert at være helt i gang nu,” siger Søren Christensen.

Foto: Michael Nielsen – Mphoto

Henover sommeren har Red Pride i samarbejde med FC Fredericia etableret en ungdomsfanklub, og det er noget som fanformanden ser store perspektiver i.

“Det var dejligt at se allerede til kampen mod Vendsyssel, at der sad børn i deres t-shirts. Medlemsskabet af Red Pride Young gør, at man kan være lidt en del af det og så sidde ved siden af os. Når man føler for det, så kan man rykke helt over til os,” siger Søren Christensen.

Med sæsonstarten står der også busture på programmet, og det er noget, som Søren glæder sig til igen.

“Det bliver rigtig sjovt, de ture er rigtig dejlige, da vi ikke er de samme ti afsted hver gang og vi fylder en bus hver gang,” forklarer Søren Christensen, der også glæder sig over opbakningen hjemme på Monjasa Park:

“Det bliver bedre og bedre. I søndags vidste jeg ikke helt, hvor mange, der ville komme, men jeg tror, at vi var 40 stykker og der var gang i den, så det er sådan, at det skal være fremover.

Foto: Patrick Møller

I forhold til den seneste sæson står der lokalopgør på menuen i form af kampe mod Kolding og Vejle, og det er noget, som sætter gang i medlemmerne af fanklubben.

“Det bliver fedt. Der er tænding på til de kampe, og der er ikke så langt der hen med bus. Allerede da Vejle rykkede ned begyndte folk at glæde sig over det,” slutter Søren Christensen.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia