Fanklubben HK Ultras sætter altid kolorit på kampene, som FHK spiller, men nu er opbakningen i hallerne sat på stand-by, da der ikke må være tilskuere på lægterne i marts.

Håndboldens brancheforening, Divisionsforeningen Håndbold, har valgt at de resterende kampe i marts i både ligaerne og 1. division spilles uden tilskuere. Beskeden kom ud i fredags og allerede dagen efter spillede FHK på udebane, og det blev uden HK Ultras på lægterne.

https://www.vinmedmere.dk/

Der blev reageret hurtigt fra fanklubbens side, og nogle medlemmer stod klar og ønskede spillerne god kamp inden de satte sig i spillerbussen mod SønderjyskE og med sig havde de fået et banner, som skulle sættes op i Broager Sparekasse Skansen.

“Corona rammer os rigtig hårdt, fordi vi bliver forhindret i lige netop det, vi er sat i verden for: At bakke op om FHK’s bedste herrehold. Det betyder alt for Ultras at kunne være til stede når holdet spiller, ude og hjemme,” siger formand Anders Holm til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“I første omgang rammer det tre kampe som “heldigvis” er to udekampe og kun en enkelt hjemmekamp, men det er ikke en hvilken som helst hjemmekamp. Det er en meget vigtig kamp mod fiskerne, som Ultras ynder at kalde Lemvig-Thyborøn. Det er en KÆMPE fordel for gæsterne at skulle spille i en tilskuertom thansen Arena, og på den måde slippe for det tryk hallen og Ultras i Blok H lægger. Det bliver virkelig den ottende mand, der kommer til at mangle i den kamp.”

Kampen mod Lemvig-Thyborøn er i spil til at blive vist på TV 2 SPORT, men hvis det ikke er tilfældet livestreames den, og derfor undersøger fanklubben mulighederne for at samles et sted for at se kampen, men det er ikke det mindste problem.

“Det der er værre, er uvisheden. Lige for lidt siden var der 0 smittede i Danmark. Tallet stiger hele tiden, og vi kan derfor frygte, at nedrykningsspillet også blive uden tilskuere, hvis man holder fast i de planlagte terminer. Det vil være et skrækkeligt scenarie for Ultras med flere kampe uden tilskuere,” siger Anders Holm og fortsætter:

“Følelsen af at gå rundt hjemme som en løve i et bur, da FHK spillede mod SønderjyskE var ganske forfærdelig. En meget, meget tom fornemmelse. Min telefon var rødglødende af beskeder fra folk i Ultras jeg skrev med i løbet at kampen.”

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Men hvad gør man som fanklub, når man ikke må møde op i hallen til kamp?

“Vi forsøger naturligvis så godt som muligt at bakke spillerne op. Det sker bl.a. på de sociale medier. Ligeledes havde vi fået folk omkring holdet til at lægge flere af vores bannere ud i Skansen i Sønderborg. Bl.a. et med et billede af en masse Ultras. På den måde forsøger vi at være med spillerne mentalt, selvom vi ikke er tilstede i fysisk forstand. Endelig sendte vi også en hilsen/pep-talk til coach Jesper, som han kunne bringe videre til spillerne,” forklarer Anders Holm og slutter:

“Én ting er helt sikker – Ultras glæder sig til denne skrækkelige virusbølge er drevet over, så vi atter kan komme i hallerne og bakke FHK-drengene maksimalt op.”

Foreløbig spiller FHK uden tilskuere på lægterne mod Lemvig-Thyborøn d. 19. marts og d. 25. marts mod TTH Holstebro.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer