Forside FHK Fan overraskede Peter Nielsen med kage

Fan overraskede Peter Nielsen med kage

DEL
Peter Nielsen med kagen. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Peter Nielsen spillede i lørdags sin sidste divisionskamp for FHK, og i den forbindelse overraskede den mangeårig FHK-fan, Kim Lund, Peter Nielsen.

FHK-spillerne havde mødetid klokke 14:15 i thansen ARENA i lørdags. I den forbindelse fangede HK Ultras Peter Nielsen og talte med ham ude foran hallen i den dejlige forårssol.

Efterfølgende tog Ultras-medlemmet Kim Lund Nielsen med ind i forhallen, hvor han havde en overraskelse til den snart forhenværende FHK-spiller.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

På et højbord stod der en kage, som ifølge Kim Lund vejede omkring ti kilo. Kagen var med et billede af Peter Nielsen i spiselig form, da der var et billede af ham i FHK-trøjen på kagen.

“Nu når Peter desværre stopper ville jeg gerne lave en overraskelse til ham. Derfor talte jeg med min ven Lars Hesselvig, der har Byens Brød, som jeg fik lavet kagen i samarbejde med,” siger Kim Lund og kommer ind på, hvad Peter Nielsen har betydet for ham som FHK-fan:

“Han er et symbol på FHK og har i mange år været en profil for os. Udover hans spillemæssige kvaliteter har vi som fans også haft et nært forhold til ham rent personligt, så det er et stort ikon, som nu forlader FHK.”

Rørt Peter Nielsen efter kampen

Efter kampen mellem FHK og Køge talte Fredericia AVISEN med Peter Nielsen, der havde spillet sin sidste divisionskamp for FHK.

Forinden var der blevet holdt en afskedstale for ham midt på banen fra FHK-formand Bent Jensen, hvor det var en tydelig bevæget Peter Nielsen, der modtog hallens hyldest.

Peter Nielsen var rørt efter kampen. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“Det var lidt specielt at være en del af. Jeg er stolt over at have været en del af det her hold, som sikrede oprykningen for en uge siden. Den sidste uge har handlet for meget om personen Peter Nielsen. Det er ikke kun håndbold det her. Det er én stor familie, som jeg har været en del af i 20 år. Det betyder utrolig meget for mig. Da jeg kom tilbage i FHK satte vi et mål om, at vi skulle være i ligaen i 2020, nu hedder det liga i 2019. Det er jeg simpelthen så stolt og beæret over at være med til. De sidste 14 dage har været en rutsjebanetur for mig,” sagde Peter Nielsen blandt andet.

Om Peter Nielsen fortsætter håndboldkarrieren i en anden klub eller siger ja til et trænertilbud fra FHK er endnu ikke afklaret.

DEL