Julen sender redaktionen i mange retninger, når det kommer til vores butiksbesøg, i dag går jeg gennem Danmarksgade, og stopper ved PhotoCare. Jeg får en snak med indehaver Thomas Obbekær Micheelsen om julehandlen.

Der er travlt hos PhotoCare, en ung fyr vil gerne have taget nogle pasfotos, Thomas er i gang med en julefotografering, så jeg kigger lidt på de mange ting, de har i butikken.

Der er mange ting, jeg selv kunne ønske mig, så det kommer lidt bag på mig, da Thomas er færdig med sin fotografering, at han siger “det hos PhotoCare Fredericia, ikke er en gadget jul.”Thomas siger, “det er fotobøger, det er kalender, også er det julefotografering.” Det er faktisk ved at være den sidste chance for bestilling, men man kan selvfølgelig stadig nå at få printet sine egen fotos, helt ned på timebasis.

“Jeg har været godt tilfreds med julehandlen i år, her i Fredericia indtil videre” siger Thomas, jeg siger pænt farvel og går videre , så flere kunder kan komme til.