Læs en bog sammen med familien og mød andre på biblioteket til pizza og bogsnak. Middelfart Kultur og Bibliotek afholder to nye familielæsekredse i efteråret. 
 
Friaften fra køkkenet
I løbet af efteråret afholder Middelfart Bibliotek igen familielæsekredse. Bøgerne, der skal læses, kan lånes på biblioteket i god tid op til familielæsekredsen, og der er sørget for ekstra eksemplarer, så hele familien kan nå at få læst historien. Konceptet er helt enkelt: Læs bogen hjemme og del læseoplevelsen sammen med andre børn og familier. Mindre søskende, som ikke deltager i læsekredsen, kan lege i børnebiblioteket og deltage i spisningen undervejs.

Det koster 25 kr. pr. person at deltage i Familielæsekredsen. Billetter kan købes på middelfartbibliotek.dk

Heksens forbandelse
Efterårets første bog handler om hekse. Tirsdag den 3. oktober skal vi snakke om “Heksens forbandelse”. Frederiks kusine Liv ligger i koma efter en faldulykke på familiens ødegård i Sverige. Frederik, hans lillesøster Luna og deres forældre tager op på ødegården. Men der er noget mystisk og farligt på færde på gården. ‘Heksens forbandelse’ er skrevet af Line Kyed Knudsen og kan læses fra ca. 10 år.

Løven, heksen og garderobe
Senere på efteråret, den 8. november handler det også om en heks, når vi tager livtag på en klassiker: “Løven, heksen og garderobeskabet”, som er skrevet af C. S. Lewis. Bogen er en eventyrlig fortælling om de fire børn Peter, Susan, Edmund og Lucy, som gennem et garderobeskab kommer til det fortryllede land Narnia. Her hersker den onde heksedronning Jadis. Hun forfølger børnene for at forhindre en gammel profeti i at gå i opfyldelse. Heldigvis er den gode løve Aslan på deres side. Bogen kan læses fra ca. 9 år.

Begge læsekredse varer fra kl. 17.30 – 19.00.